Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Feiring”
Anmeldelse av Jams Metro

Jams Metro
Vurdert som nr. 10 av 16 Restauranter i Lørenskog
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. juli 2020

Ny resturant for oss og én hyggelig overraskelse. Fin mottakelse, innholdsrik meny,samlet bestilling ved skranke, grunnet koronna? Fikk servert ventebrød som smakte utmerket. De bestille retter kom raskt på bordet og smakte utmerket til alles tilfredshet. God mat, hyggelig betjening, og én god opplevelse.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Ingmund S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

811 av 11 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Litt skuffa

Bestilte plain burger og den kom med dressing og grønnsaker. I tillegg kom burgeren med «fries» og det er tydeligvis søtpotet fries. Burde vært tydeligere da man forbinder fries med poteter. Kjøttet/burgeren var Ok

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, KETORO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2020 via mobile enheter

Vi var to voksne og et barn som tok middagen på Jams, alle hadde forskjellige retter. Junior taco var lagd slik barn vil ha det, to lefser med mulighet til å legge inn ingrediensene selv, også saus/rømmedressing. Selv spiste jeg en kylling curry med peanøtter, ris og nanbrød som smakte veldig godt, anbefales! Min mann spiste 'finger basket' og var måtelig fornøyd. Bra konsept, men dårlige vårruller (store og bløte). Maten bestilles ved disken og kom relativt raskt, hyggelig og god service. Oppsummert: bra alternativ for hverdagsmat - ta turen innom og prøv selv!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 173greteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2020

Restauranten ligger inne på Metro Senter i Lørenskog i Peppes Pizza sine gamle lokaler.

Konseptet er tilsvarende det man finner på Egon, hvor du må bestille maten ved disken, og betale før du har fått den. Greit nok, men hvis målsetningen er å få tips fra gjestene er ikke dette den beste løsningen.

Servicen er under pari og det er tydelig at de som jobber der trenger mer erfaring og samkjøring, for dette fungerer ikke.

Maten vi fikk var kald og smakløs. Faktisk den dårligste maten vi har smakt ute på veldig lenge. Det som sto som chips på menyen ble "plutselig" søtpoteter. Bekjentgjøring av en allergi resulterte ikke noe spesiell oppfølging, og kun gjestens egne forsiktighetsregler førte til et greit resultat (ingen allergiske reaksjoner).

Når en øltønne er tom, er det normalt å bytte fat. Neida, her var løsningen å gi en annen øltype som gjesten ikke ønsket og i tillegg i mindre kvanta enn hva som var bestilt og allerede betalt for. Merkelig løsning.

Kanskje får de skikk på opplegget etter hvert, men vi har ikke tenkt å sjekke det ut da dagens erfaring ikke frister til gjentagelse. Dette er en restaurant det er greit å styre unna - anbefaling er derfor "stay away"!

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Stig K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jams Metro, så også på

 

Har du vært i Jams Metro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din