Pent hotell og grei betjening, men hotellet er helt nytt å åpnet desverre før det var klart. Grunnen til at jeg sier dette er flere negative hendelser.
#1. Det var så mye støy fra luftanlegget på rommet (fra luken i taket utenfor toalettet) at hverken meg eller min kone fikk sove om natten.
#2. Etter to døgn klagde jeg på dette og vi fikk byttet rom. Det nye rommet hadde minst like intens støy fra samme kilde som det første. Da skjønte jeg at hotellet har en alvorlig konstruksjonsfeil ang luftanlegget. Dette påstår jeg siden jeg snakket med to andre gjester på hotellet som opplevde akkurat det samme som meg. Også etter å ha fått byttet rom.
#3. Det nye rommet vi fikk hadde ingen utsikt, men verst av alt, det hadde absolutt ingen mobildekning. Og det holder ikke i dagens samfunn.
#4. Jeg valgte dette hotellet fordi de reklamerte med gratis parkering i juli. Etter tre døgn så jeg likevel i min nettbank at Apcoa Parking hadde trekt meg 500 kr i parkeringsavgift. Jeg sa dette til resepsjonen og fikk til svar at dette måtte jeg selv ordne opp i ved å kontakte Apcoa neste dag, så ville de fikse opp i dette. Ja, jeg gjorde det og de betalte meg tilbake etter mye om og men og lang ventetid i telefonen. Jeg mener at dette skulle resepsjonen gjort for meg.
Så alt i alt var det en meget negativ opplevelse. Mest av alt pga 5 døgn nesten uten søvn pga nevnte støyproblem, og ikke minst et rom de 3 siste dagene uten telefondekning.
Mvh
Jonny Jacobsen