“Fantastisk mat og service!”
Anmeldelse av Buen Restaurant

Buen Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 23 Restauranter i Lørenskog
Kjøkken: Asiatisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 5. februar 2019 via mobile enheter

Vi prøvde oss på Buen, etter at de hadde fått terningkast seks i Romerikets Blad. Vi hadde rimelige høye forventninger til maten da vi ankom. Dette greide de så absolutt å innfri og vi kunne ikke pirke på noen ting. Samtlige av vi fem som satt rundt bordet var strålende fornøyd, det var virkelig en god matopplevelse. Servitørene var serviceinnstilte og behagelige å forholde seg til. Vannglassene sto aldri tomme og de kom stadig innom og spurte om det var noe vi ønsket.

Vi kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Vegard R

Anmeldt 17. november 2018

Vi bestilte noe som ligner tapas. Fikk et vakkert fat med masse gode retter som vi delte. Topp service og pene lokaler. Veldig fornøyde!

2  Takk, roma90
Anmeldt 10. september 2018

Buen er en meget bra restaurant, alltid hyggelig betjening,hyggelig omgivelser, bra meny selv med masse besøkende holder betjeningen roen og klarer servere varm mat og være oppmerksom.Maten smakte like bra i dag

Takk, Sigmund F
Anmeldt 9. september 2018

Vi har besøkt Buen flere ganger, alene eller sammen med flere. Vi har smakt oss gjennom de fleste rettene o dessertene. En nytelse hver gang !

Dato for besøk: mai 2018
Takk, BirgitTor
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Buen er fantastisk hyggelig lokalt sted å besøke.. fordi du vet hva du får, både av service og mat. Min familie og jeg har spist på Buen gjennom flere år. Det skjer ofte på en søndag..gjerne med svigermor som alltid bestiller nr. 18 på menyen: Sprøstekt svinefilet..Kjøttet marineres i urter
serveres i en smaksrik Szechuan chilisaus(du kan bestemme styrke, medium for meg og uten chilli for svigermor) og hun er like fornøyd hver gang.. Servitørene kjenner oss igjen og spør om vi skal ha det vanlige.. Men denne gangen tok min kone.. Tone en ny vending.. hun bestilte nr 75: Panert og innbakt kyllingfilet..
På ekte Hong Kong-vis med Buens sursøte saus. God men..Litt for mild og snill på smak i følge min kone.. men hun fikk tilbud om mer krydderet, ved bestilling..som hun vil gjøre neste gang;-) På vei hjem..blide Mette og fornøyde, fikk vi med oss en "ta med meny til jr. Som var sulten..og hjemme. Og gjett hva han bestilte..akkurat..nr 18:-) På gjensyn..// mvh John&co

Dato for besøk: februar 2018
1  Takk, johne_X6861SH

Reisende som så på Buen Restaurant, så også på

Lillestrøm, Skedsmo

Har du vært i Buen Restaurant? Del dine erfaringer!