“Overpriset!!”

Kjøkken: Asiatisk
Middagsalternativer: Levering, Gatekjøkken
Middagsalternativer: Levering, Gatekjøkken
Anmeldt 9. juni 2019

Det er lett å sammenligne restauranter og priser. Kanskje lettere å se etter kvalitet. Det er derfor jeg er litt streng i min anmeldelse av Chopstix på Metro sentret. De har nå nesten like høye priser som den prisbelønte restauranten Dinner i Oslo. Var innom Chopstix og bestilte en Husets Wok og en dessert. Smaken på Woken var god og en real stor porsjon som jeg liker. Sammenligner man det man får av kvalitet på Dinner så var det kvalitetsforskjell. Jeg spurte servitøren om det er vanlig at man får Scampi i gryta som ikke er skrellet? Det var det mener hun. Litt rart for meg å måtte skrelle en scampi som ligger oppe i en tykk saus. Ellers var maten grei. Desserten som besto av frityrstekt banan og is var perfekt. Mitt ønske må være at denne restauranten hever standarden opp til Dinner sitt nivå om de ønsker å beholde disse prisene.

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, KentN626

Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Var ute med venner og skulle avslutte med middag på Chop stix, hvor vi er vant til god service og god mat. Grunnet allergi ønsket to personer annen saus grunnet allergi. Det har vi kunnet gjøre tidligere, men ikke i dag 3. Nov. Servitøren kom tilbake. Og sa det ble tillegg i prisen. Hvor mye spurte jeg, og hun gikk tilbake og spurte. Det ble kr 29,- . Dårlig service, vi ville ikke få fratrekk for original sausen, som er sweet and sour til innbakt kylling. Skuffende!!!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Ann Karin S
Anmeldt 17. august 2018

En meget god og veloppbygget rett med de gode grønnsaker fikk vi servert her på denne restauranten. Førsteinntrykket med de flotte fargene gav en forsmak på et herlig måltid. Når også risen var av ypperste klasse - og i tillegg nok av - så ble dette et topp måltid.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Keinapel
Anmeldt 18. juni 2018 via mobile enheter

Anbefaler stedets sushi, har spist de fleste rettene deres. Har også forsøkt noen Kina og asiatiske retter men synes ikke de når opp till kvaliteten på sushien!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, RonnySc
Anmeldt 5. juni 2018 via mobile enheter

Grei sushi og asiatisk mat. Fint lokale bare kjip gang før du kommer inn. Vi hadde et koslig måltid her med barna våre

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Extraordinary777277

Reisende som så på Chopstix Restaurant, så også på

Lørenskog, Lørenskog
Lillestrøm, Skedsmo

Har du vært i Chopstix Restaurant? Del dine erfaringer!