Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Biff chop suey, med innslag av larver.”
Anmeldelse av Chopstix Restaurant

Chopstix Restaurant
Vurdert som nr. 8 av 17 Restauranter i Lørenskog
Prisklasse: USD 16 - USD 43
Kjøkken: Asiatisk
Middagsalternativer: Levering, Gatekjøkken
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Levering, Gatekjøkken
Anmeldt 2. september 2021 via mobile enheter

Vi bestilte mat som vi hentet i restauranten. Denne gangen fikk vi en lei overraskelse når vi fant larver i maten

Etter å ha oppdaget larver i maten kontaktet vi restauranten og krysset vi fingrene for at larver stod på menyen som en rett, og at dette bare var kommet over fra en annen tallerken. Sjefen på chopstix fortalte dessverre at de ikke har larver der, så dette må ha kommet med grønnsakene. Det var veldig uheldig fortalte hun raskt, jeg kan si meg enig i det.
Vi fikk da tilbud om ny mat som da kommer fra samme restaurant, det fristet ikke veldig. Det beste tilbudet vi fikk da var altså en hjemkjørt lottokupong av en matrett, som hadde samme odds som forrige på innslag av larve. Vi stod over.

Det lille dyret var mildt sagt uappetittlig å finne, dette var ikke akkurat noen drømmeopplevelse. Nå som vi vet at lageret deres av grønnsaker er krydret litt ekstra med larver, ble dette for oss siste gangen vi besøker denne restauranten.

Dato for besøk: september 2021
4  Takk, Erik B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (81)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 81 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2021

Vi er 4 i familien og 3 av oss ventet i over en time på maten. Sønnen vår fikk sin mat og var ferdig med å spise da vi til slutt fikk vår mat. Ingen informasjon ved ankomst om at det var lang ventetid. Ingen beklagelse da vi sa ifra når vi til slutt fikk maten. Tok også lang tid å få betalt. Far og barna ble utålmodige og gikk på lekeplassen. Jeg måtte purre etter 15 min for å få regningen. Ingen avslag eller beklagelse da heller. Maten var veldig god så blir take away neste gang:)

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, annettebY9614IY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021

Vi var 10 sultne personer som hadde en utmerket gourmetisk middagsmix av asiatiske spennende- og velsmakende retter! Hyggelig miljø, proff bevertning, rent og pent. Parkering rett utenfor. Anbefales! d:o)

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. oktober 2020

På Chopstix er maten svært velsmakende, og menyen er rikholdig! Servicen er smilende og behagelig, og vi går dit igjen og igjen. Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, eirikendresen1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

God mat og service; som vanlig! Hyggelig betjening og rask ekspedering. Anbefaler å teste husets spesialiteter!

Dato for besøk: mars 2020
Takk, Vacation43832592130
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Chopstix Restaurant, så også på

Lørenskog, Lørenskog
Lillestrøm, Skedsmo
 

Har du vært i Chopstix Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.