Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bør Losby ha en restaurant?”

Losby Gods Manor - Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 16 Restauranter i Lørenskog
Prisklasse: USD 35 - USD 119
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. august 2020

Med fantastiske omgivelser var forventningene på topp. Men akk for en opplevelse. Sørvice og mat sto ikke til forventningene. Med enkle grep kunne dette blitt bra, men hvorfor gjør ikke ledelsen noe her??
Ok vi bestilte bord når vi ankom hotellet. De fant oss ikke i restauranten da man har skrevet romnummer på bordet og ikke navnet. Hallo??!!Her gikk det 20 min. Så kom vi til bordet. Det var to kelnere denne kvelden, og de samarbeidet åpenbart ikke. Til forrett bestilte vi KREMET fisk og skalldyrsuppe og bakt ørret med chips. Suppen var åpenbart IKKE kremet, og vi fikk ikke suppeskje, men spiste den med dessertskje. Den var tynn som vann og blåskjellene badet i olje. Ørreten med Sørlandschips var like kjedelig som prosessen av Kafka. Så begynner morroa med vinen. Vi kjøper Vinpakke til 599 med 1 hvitvin, to rød, og 1 dessertvin. Hvitvinen går greit, men når vi nesten er ferdig med entrecôte må vi be om rødvinsglass to. Vi får denne og når vi har drukket halvparten av denne og spist ferdig kommer den andre kelneren med et glass to til. Og når vi først får rødvinen helles den oppi samme glass som hvitvinen. Da gir vi beskjed og får nye glass. Så til entrecôten. Jeg har på mange år ikke fått en så dårlig kjøttbit som dette. Den var så seig at jeg måtte slutte å tygge og legge bitene på tallerken ufordøyd. Selv den du får kjøpt på Rema 1000 er bedre en dette. Alvorlig talt er det mulig å ta betalt for noe slikt?? Er de utdannet kokker? En kjøttbit med gatekjøkken pommesfritt og 15 brekkbønner og så klarer de å ikke få det til?????jeg lager bedre hjemme uten kokkeutdanning!! Knivene var heldigvis gode!
Chokoladefondanten smakte Toropakke? Er det lov??
Ostebrettet, kjedelig med smakløse oster.
Vinen var dog det beste som vi fikk nok av
Det er synd at et så flott sted har et så påtagelig dårlig kjøkken. Uinspirert uten kokker som lager mat med hjertet.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 108madsh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LosbyGods, Markedsføring på Losby Gods Manor - Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Hei 108madsh,

Tusen takk for utfyllende og informativ tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å sende denne til oss. Jeg tror ikke det er nødvendig å kommentere alle opplevelsene og rettene, men kan vel bare fastslå at dette ble en uforglemmelig opplevelse, av det negative slaget.
Jeg må bare beklage på det sterkeste at vi ikke klarte å levere det produktet og servicen som Losby Gods skal stå for. De involverte avdelinger og ledere vil gjøre strakstiltak på bakgrunn av din tilbakemelding.
Dersom dere, til tross for opplevelsen, ønsker å gi oss en ny sjanse - setter jeg pris på at du kontakter undertegnede på e-post: m.frilseth@losbygods.no

Beklager igjen for opplevelsen!

Med vennlig hilsen
Marianne Frilseth / Markedsansvarlig Losby Gods

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (72)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 72 anmeldelser

Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord på a la carte restauranten. Gitt atmosfæren og beliggenheten hadde vi litt forventninger til besøket. Atmosfæren og beliggenheten er jo helt i øverste sjiktet. Dette bygger opp forventningen til maten og servicen. Det er trist å meddele at nedturen begynte så fort vi hadde satt oss. Kelnere som ikke visste hva som var på menyen og rot med bestillinger,enda det var bare oss familien tilstede i lokalet. Personalet trenger definitivt en oppstiver og må vise mer interesse for kunden og bidra til at opplevelsen i restauranten står i stil til stedet. Maten var heller ikke på ett nivå jeg forventet av ett sånt sted som Losby. Her bør det være en siste touch som hever opplevelsen og inntrykket av at du blir verdsatt som gjest. Dette er ikke det vi sitter igjen med etter vårt besøk. Vi tenker heller at dette klarer vi bedre selv på en fredagskveld hjemme. Dette er rett og slett for dårlig Losby.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Soltunga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LosbyGods, Markedsansvarlig på Losby Gods Manor - Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2020

Kjære Soltunga,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss tilbakemeling på Tripadvisor. Det setter vi stor pris på! Vi beklager at deres opplevelse med både mat og personalet ikke svarte til forventningene. Det er ikke på denne måten vi ønsker å fremstå. Vi vil gjerne vise at vi kan bedre enn dette. Jeg forstår at det kanskje ikke frister med et nytt besøk hos oss, men dersom dere likevel ønsker å gi oss en ny sjanse setter jeg pris på at du sender meg en e-post.

Beklager igjen for opplevelsen!

Med vennlig hilsen Marianne Frilseth / m.frilseth@losbygods.no

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2019

Dette utrolig koselige stedet er virkelig flott! Stedet har en sjarm man sjeldent opplever. Jeg har hatt gleden av å bo der i mange netter. Alle rommene er store og pene. Badet er flott. Maten er nydelig. Frokosten inntas i spisesalen med den beste utsikt. Men det som imponerer meg mest er vennligheten til de ansatte. De gjorde alt for at mitt opphold skulle bli godt. De ringte meg de kveldene jeg kom sent til innsjekk for å spørre om de skulle holde av mat til meg. De sørget for at jeg skulle få rom som var skjermet for støy da jeg trengte det. Det kaller jeg ekte service! Jeg anbefaler alle å bo på dette flotte hotellet.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, susansI8294EH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2019

Julemiddag (buffet) på Losby Gods er en reise tilbake i tid. Interiøret er som tatt ut av en gammel engelsk herregård. Maten var utmerket - Rolig atmosfærer - Hyggelig og servicemindede kelnere og servitører. De gjorde alt for at vi skulle trives. Ikke noe problem å ha med seg totalt 6 barn i alderen 1 til 8 år på kvelden. Mye plass til alle. Kokken stilte opp med pølser og pommes frites når han fikk høre at det var små barn tilstede. En av de beste julemiddag opplevelsene vi har hatt.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Rudigre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2019 via mobile enheter

Dette er et flott sted for en konferanse. Har alle fasiliteter som trengs. Stille og rolig, flotte turmuligheter. Mat og vin er strålende. Konkurrerer fint i pris med hotellene på Gardemoen. #kommergjerneigjen

Dato for besøk: november 2019
Takk, HCMy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LosbyGods, Markedsansvarlig på Losby Gods Manor - Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :-) Vi er glad for at trivdes og gjerne kommer tilbake.

Hjertelig velkommen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Losby Gods Manor - Restaurant, så også på

 
Lillestrøm, Skedsmo
 

Har du vært i Losby Gods Manor - Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din