Med fantastiske omgivelser var forventningene på topp. Men akk for en opplevelse. Sørvice og mat sto ikke til forventningene. Med enkle grep kunne dette blitt bra, men hvorfor gjør ikke ledelsen noe her??
Ok vi bestilte bord når vi ankom hotellet. De fant oss ikke i restauranten da man har skrevet romnummer på bordet og ikke navnet. Hallo??!!Her gikk det 20 min. Så kom vi til bordet. Det var to kelnere denne kvelden, og de samarbeidet åpenbart ikke. Til forrett bestilte vi KREMET fisk og skalldyrsuppe og bakt ørret med chips. Suppen var åpenbart IKKE kremet, og vi fikk ikke suppeskje, men spiste den med dessertskje. Den var tynn som vann og blåskjellene badet i olje. Ørreten med Sørlandschips var like kjedelig som prosessen av Kafka. Så begynner morroa med vinen. Vi kjøper Vinpakke til 599 med 1 hvitvin, to rød, og 1 dessertvin. Hvitvinen går greit, men når vi nesten er ferdig med entrecôte må vi be om rødvinsglass to. Vi får denne og når vi har drukket halvparten av denne og spist ferdig kommer den andre kelneren med et glass to til. Og når vi først får rødvinen helles den oppi samme glass som hvitvinen. Da gir vi beskjed og får nye glass. Så til entrecôten. Jeg har på mange år ikke fått en så dårlig kjøttbit som dette. Den var så seig at jeg måtte slutte å tygge og legge bitene på tallerken ufordøyd. Selv den du får kjøpt på Rema 1000 er bedre en dette. Alvorlig talt er det mulig å ta betalt for noe slikt?? Er de utdannet kokker? En kjøttbit med gatekjøkken pommesfritt og 15 brekkbønner og så klarer de å ikke få det til?????jeg lager bedre hjemme uten kokkeutdanning!! Knivene var heldigvis gode!
Chokoladefondanten smakte Toropakke? Er det lov??
Ostebrettet, kjedelig med smakløse oster.
Vinen var dog det beste som vi fikk nok av
Det er synd at et så flott sted har et så påtagelig dårlig kjøkken. Uinspirert uten kokker som lager mat med hjertet.