Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Treg dag . Maten holdt.sedvanlig”
Anmeldelse av Pizzeria Trattoria Roma

Pizzeria Trattoria Roma
Vurdert som nr. 3 av 16 Restauranter i Lørenskog
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Treg dag . Maten holdt.sedvanlig god standard. Servicen var laber denne dagen. Ilkke spesielt fullt lokale heller

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, larsj898
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (38)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 38 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020

Her har vi vært flere ganger, og er svært godt fornøyd. Servicen betjeningen gir oss hver gang er ypperlig. De har fått topp score i anmeldelse fra Romerikes Blad- og den fortjener de virkelig. Vi har alltid fått veldig bra mat.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, trondv829
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020

Mottatt av hyggelig betjening som anviste bord med god plass til fem. Rask bestilling og rask tilberedning av fem forskjellige retter. Alle fornøyd med resultatet.Velsmakende måltid og en hyggelig kveld.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Ingmund S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mai 2020

Var der og feiret bursdag en til en vennine. Ble servert Torneado biff av yppersste kvalitet med tilbehør. Biffen mør og fin, veldig gode fløtegratinerte poteter og . Jeg spiste desert. En ypperlig eplekake med is til.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Karstein M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020

God pizza der, jeg er der hver lørdag
God pizza der, jeg er der hver lørdag
God pizza der, jeg er der hver lørdag

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Karl B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pizzeria Trattoria Roma, så også på

 

Har du vært i Pizzeria Trattoria Roma? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din