Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Møte med marmor

Et fantastisk sted for alle de som ønsker å bli kjent med noe nytt og ikke nødvendigvis ekstremt... les mer

Anmeldt 16. oktober 2022
krzysztofjeremik
Finfin opplevelse

Båtturen var magisk og uforglemmelig. Kunne vart enda lenger. Fin stemningsmusikk i konsertsalen... les mer

Anmeldt 2. august 2022
Lekvena
via mobile enheter
Les alle 67 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (67)
Filtrer anmeldelser
67 resultater
Vurdering fra reisende
46
16
4
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
46
16
4
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 67 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020

Fin liten tur, forventet en mer langvarig flåtetur ifht. bilettprisen. Inne i gruvene var det en fin lyssetting og stemningsfull musikk. Den ene av guidene snakket noe gebrokkent, men det ble da heller ikke sagt mye underveis. Kunne ønsket at noe mer info ble gitt før flåteturen, ikke bare i ettertid. Filmsnuttene i etterkant var informative, og ildsjelen som var informant til denne delen fremsto engasjert , humoristisk og kunnskapsrik.

Anbefaler informasjon på oppmøtestedet om at buss kommer og henter opp reisende. Ingen info skapte forvirring blant flere av oss. Det trakk ned inntrykket.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 365wencheb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse, nydelige omgivelser i marmorfjellet. Lærerikt for store og små. Veldig fint laget til.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, camillab803
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en flott og interessant tur i marmorgruvene på Eide. Spektakulær tur med flåte 1000 meter inn i fjellet. God info underveis. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, tones594
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Det var en vanvittig og heftig opplevelse, ble Berg-Tatt og dette er Stein-kult! Jeg vil anbefale dette til absolutt alle!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 500jantoreg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Ble positivt overrasket, morsomt å være så langt inne i fjellet. Engasjert eier som vert også på «båten» vi kjørte rundt i. Krystallklart vann, litt småkaldt så ta på med godt på tøy både på kropp og ben. Du parkerer nede, og blir kjørt i buss inn i gruven. Redningsvester og hjelmer. God covid-19 håndtering.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, ElinS241
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser