Dette var en magisk opplevelse. Veldig hyggelig båttur inne i fjellet med flott atmosfære. Denne... les mer
Midt i blinken for heile familien.Hugs å booke biletter på forhånd .Minstemann sakna suvenir... les mer
Magisk tur med flåten,fin belysning. Interessant å høre historien og se filmen etter flåteturen.Prekestolen og lampene var imponerende.
Vi satt igjen med mange inntrykk etter å ha vært med på guidet tur inn i fjellet. Fantastisk opplevelse og ikke minst lærerikt. Anbefales.
Fin liten tur, forventet en mer langvarig flåtetur ifht. bilettprisen. Inne i gruvene var det en fin lyssetting og stemningsfull musikk. Den ene av guidene snakket noe gebrokkent, men det ble da heller ikke sagt mye underveis. Kunne ønsket at noe mer info ble gitt før flåteturen, ikke bare i ettertid. Filmsnuttene i etterkant var informative, og ildsjelen som var informant til denne delen fremsto engasjert , humoristisk og kunnskapsrik.
Anbefaler informasjon på oppmøtestedet om at buss kommer og henter opp reisende. Ingen info skapte forvirring blant flere av oss. Det trakk ned inntrykket.
Fantastisk opplevelse, nydelige omgivelser i marmorfjellet. Lærerikt for store og små. Veldig fint laget til.
Vi hadde en flott og interessant tur i marmorgruvene på Eide. Spektakulær tur med flåte 1000 meter inn i fjellet. God info underveis. Anbefales!
Det var en vanvittig og heftig opplevelse, ble Berg-Tatt og dette er Stein-kult! Jeg vil anbefale dette til absolutt alle!