Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott opplevelse

Veldig spennende å fått opplevd marmorgruvene. Likte spesielt båtturen inn i grotta. Kjekk... les mer

Anmeldt 6. august 2020
J6972SUireneg
,
Sykkylven, Norge
via mobile enheter
Meget bra

Magisk tur med flåten,fin belysning. Interessant å høre historien og se filmen etter... les mer

Anmeldt 30. juli 2020
mayf491
Les alle 60 anmeldelsene
  
Anmeldelser (60)
Filtrer anmeldelser
60 resultater
Vurdering fra reisende
41
14
4
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
41
14
4
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 60 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Veldig spennende å fått opplevd marmorgruvene. Likte spesielt båtturen inn i grotta.
Kjekk bussjåfør som fortalte oss ekstra info om gruvene. Flott at dere har fått laget denne turist attraksjonen. Får en stjerne mindre fordi folk ikke var flinke til holde avstand på buss.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, J6972SUireneg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

Magisk tur med flåten,fin belysning. Interessant å høre historien og se filmen etter flåteturen.Prekestolen og lampene var imponerende.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, mayf491
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi satt igjen med mange inntrykk etter å ha vært med på guidet tur inn i fjellet. Fantastisk opplevelse og ikke minst lærerikt. Anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Jan Erik P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Fin liten tur, forventet en mer langvarig flåtetur ifht. bilettprisen. Inne i gruvene var det en fin lyssetting og stemningsfull musikk. Den ene av guidene snakket noe gebrokkent, men det ble da heller ikke sagt mye underveis. Kunne ønsket at noe mer info ble gitt før flåteturen, ikke bare i ettertid. Filmsnuttene i etterkant var informative, og ildsjelen som var informant til denne delen fremsto engasjert , humoristisk og kunnskapsrik.

Anbefaler informasjon på oppmøtestedet om at buss kommer og henter opp reisende. Ingen info skapte forvirring blant flere av oss. Det trakk ned inntrykket.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 365wencheb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse, nydelige omgivelser i marmorfjellet. Lærerikt for store og små. Veldig fint laget til.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, camillab803
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser