Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikkje barnevenleg, eller kundevenleg generelt..”
Anmeldelse av Kort Og Godt

Kort Og Godt
Vurdert som nr. 4 av 6 Restauranter i Lærdalsøyri
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Me var fire vaksne og fire born i same familie som skulle ete lunsj her, så me sette saman to bord ute. Då kom dei og drog vekk borda (grunna covid-19), og sa at me ikkje fekk lov å sitte ilag. Inne kunne me i alle fall ikkje sitte, for der var det ikkje lov med barnevogn, som det så fint stod på skiltet. Me bestilte to hamburgarar, éin utan tomat og éin utan sylteagurk. Då dei kom med maten var begge med tomat og sylteagurk. Me sa ifra, så dei tok med maten inn igjen og kom tilbake med dei utan tomat og sylteagurk. Men at det var småbitar med tomat i salaten, det stod det ingenting om, og var ei lite hyggeleg oppleving for ein allergikar.. Ikkje stod det at hamburgarane var med bbq-saus heller, så den klarte ikkje ho som bestilte den å ete.
Då me tok opp matboks med skive til dei to babyane fekk me grei beskjed om at medbrakt ikkje var lov! Me forklarte at det var det babyane kunne ete, og nølande fekk me lov å gi dei det. Men dei to litt eldre ungane fekk IKKJE lov å ete av skivene! Nei, veit du kva..når det er slik dei behandlar lokale besøkande, tørr eg ikkje tenke på korleis det er å besøke dei som turist...

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Mal880
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (42)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 42 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Dårlig matopplevelse og elendig servise. Forventet god mat av høy kvalitet etter som de reklamerte med kort reiste råvarer. Ungene fikk smakløse kalde middags pølser som ingen likte. Vegetar var blottet for grønnsaker og servert sammen med butikk kjøpte vegetar grillpølser... Helt uspiselig, ble levert tilbake. Pepperoni pizza helt ok. Ingen kulinarisk høydere. Det mest positive var at vi fikk tilbake pengene for vegetarretten. Styr unna dette spise stedet!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Trine1981
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

Jeg fikk kun to kjøttboller til min middag. Lasagnaen og burger var enkel, barna var halvfornøyde. Maten smaker billigere enn stedet ser ut.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Christian C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Bestilte to stk hamburgerere, fikk levert en form for tørt blandingsprodukt. Må være billig frosne karbonader, hadde forventet noe bedre når de reklamerer for kort reist mat, kom vel rett fra frysedisken fra nabobutikken.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, ketilj2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte kjøttkaker. Hele to industrikaker og helt ihjelkokte poteter. Spiste ikke opp. Altfor dyrt i utgangspunktet. Unngå dette stedet.

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, 547jany
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kort Og Godt, så også på

Har du vært i Kort Og Godt? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din