Hotellet i seg selv var karakteristisk og spesielt. Rommet var pent og ryddig med toalett og dusj i gangen. Mye historie i veggene her, hotellet er også verneverdig om jeg har forstått rett.
Når vi skulle nyte ett glass etter ankomst begynte imidlertid det amatørmessige å melde seg. Baren/matserveringen som skulle åpne 16 "rakk" de ikke å åpne tidsnok. Ved halv fem tiden begynte de å ta imot bestillinger i mens de skrev menyer og forsøkte å gjøre det beste ut av det. Vi lurte på å bestille bord men det var ikke mulig. Da vi skulle spise viste det seg at det var mulig for "noen" å bestille bord men vi måtte bare vente til det ble noe ledig.
Det var hyggelig å sitte i bakgården, men hvis det er tørt og vind blåser det opp mye sand fra bakken.
Hotellet er unikt og absolutt verdt ett besøk men driften av baren/restauranten bar preg av å være veldig amatørmessig drevet da vi var der i alle fall.
Hamburgeren var helt grei, men dobbelt så dyr som den burde vært og hadde fortjent.
Jeg føler jeg er veldig negativt nå, men jeg syns selv jeg hadde realistiske forventninger men ble rett og slett skuffet. Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering