Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Haabakken

Haabakken
Vurdert som nr. 5 av 6 Restauranter i Lærdalsøyri
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2020

Vi var ved kassa kl 18:34, og blir møtt av en mann som bryskt melder at matserveringen stengte kl 18:30. Litt senere dukker det opp en meggete kone som aldri skulle vært i service-bransjen. På mitt spørsmål om hvorfor de stenger så tidlig svarer hun at "Vi bestemmer selv våre åpningstider!" At vi skal stå her å lade bilen i 45 min er uvesentlig for henne. Pottitt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, K J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 12 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Styr unna. Forferdelig sure personalet. Middelmådig mat. Trist inngangsparti. Ok fint i selve spisestua.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, genot308
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2019 via mobile enheter

Vi bestilte kylling med paprikasaus og kjøttkaker - nydelig mat. God uten å være «tung» i magen, gode porsjoner. Fint lokale, hyggelig betjening. Vi kommer til å legge dette som fast stopp når vi passerer. Stellerom med stellebord i god høyde. De har også utvalg av smørbrød som så gode ut.

Dato for besøk: september 2019
Takk, marenlm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2019

Dessverre, typisk for Lærdal nok at sted som ikke kan service. Greit nok at hunden ikke kan være med inn, men man blir møtt av en sur kjerring som ikke får med seg bestillingen til 8 personer, og dermed fikk kun 7 maten sin. Da vi spurte, nektet hun å ha mottatt bestilling på kylling-middagen min, noe ingen andre hadde. Ingen unnskyldning og de andre ble ferdig før jeg endelig fikk mitt.
Det er ikke så veldig stort utvalg, men greit nok. Kyllingen var god, men parboiled ris er lenge siden jeg fikk servert. Men vi er jo i en potetbygd. Dressingen til salaten var meget god, bare at salaten bestod av 99% isbergsalat, en halv skive agurk og en tomatbit mindre enn en sherrytomat.
Jeg måtte sitte ute i steikande sol, uten skygge (kun ett sted et lite overbygg men der var det fult) og midt i bland røykende og stinkende askebeger. Mye støv fra trailere som kom inn på den sandete plassen også.

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Olav S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Topp sted å ta en god tradisjonsrik matbit mens man lader bilen.
God mat, til riktig pris, og hyggelig betjening.
Sjarmerende sted.
Blir nok en sikker vinner ift stoppested fremover!
Anbefales

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Mr_Viking1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Haabakken, så også på

 

Har du vært i Haabakken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din