4 forsøk på å like dette stedet og dets betjening. Første gang prøvde vi oss på et karbonadesmørbrød, det ble et skuffende resultat selv om forventningene til et norsk veikro ikke er særlig høy.
Allerede da bestemte vi oss for at mat trengte vi ikke ved lading på Lærdal noe mer.
Men is og kaffe kan vi kjøpe, men akk, sure håndskrevne plakater, gretten betjening, og når jeg nå ser at flere har påpekt dette, lurer jeg på hvorfor ikke eierne tar grep.
Nå handler vi verken smørbrød, is eller kaffe, og vil helst unngå Lærdal som ladestopp.
Og som en liten bonus, har man altså stengt lørdagene etter 20 august. Møtte ei jente som skulle vente på bussen i 2 timer utenfor, som altså ikke var klar over det. (ekstra kjipt om det er korresponderende busser på dette veipunktet)
Og et lite tips, hvis det er så stor irritasjon på at så mange bruker toalettet uten å handle (slik alle lappene som er hengt opp tilsier) , hvorfor lages det ikke et system som gjør at du får et nummer på kassakvitteringen som åpner toalettdøren for deg? Da må man jo handle litt da, fair enough det?
Tips 2, lag god mat, maten er elendig faktisk.
Tips 3, smil og vær hyggelig, da legger vi kunde igjen langt mere penger