Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Informativt stoppested

Informativt museum i tilknytning til selve stav kirken. Stavkirken og tilhørende byninger rundt er... les mer

Anmeldt 1. august 2021
1302travel
,
Bergen, Norge
Den fineste stavkirken jeg har sett!

Dette er et senter som har en veldig fin utstilling med informasjon om kirken, og så går man til... les mer

Anmeldt 2. juni 2021
Ingeborg56
,
Oslo, Norge
Les alle 422 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Lærdalsøyri
fra USD 1 433,32
Mer informasjon
fra USD 89,43
Mer informasjon
fra USD 114,12
Mer informasjon
fra USD 75,15
Mer informasjon
Anmeldelser (422)
Filtrer anmeldelser
422 resultater
Vurdering fra reisende
275
119
20
6
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
275
119
20
6
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 422 anmeldelser
Anmeldt 28. august 2019

Borgund stavkyrkje blir regnet som den mest orginale av de 27-28 stavkirkene som er igjen i Norge. Den ble brukt som "modell" når Gol stavkirke ved Norsk Folkemuseum skulle rehabiliteres for mer enn 100 år siden. Den er en opplevelse dersom du får en engasjerende guide, slik vi fikk. Besøk kafeen i besøkssenteret etterpå og nyt en kaffe med noe til.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, fredrikunnar2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019

Hyggeleg guide som viste oss detaljer . Mykje mindre inni enn me trudde. Ligg fint og litt bortgjømt.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, spaniafrelst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Helt utrolig opplevelse!
Kjør innom om man er i nærheten. Det vil en garantert ikke angre på!
Fantastisk bygning, som har røtter helt tilbake til vikingtiden.
En av de eldste bygningene vi har i Norge.
Ett «must» å besøke!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Mr_Viking1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2019

Fantastiske Borgund Stavkirke. Anbefaler absolutt å ta turen innom Borgund og se denne kirken.Nydelige omgivelser med flott natur rundt. Ligger et besøkssenter like ved med mulighet for kafebesøk om en er gjest ved stavkirkrn.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, Helene R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2019 via mobile enheter

Vi var og besøkte stavkirka for et par år siden. Den er flott og det er meget interessant å se!
I går kjørte vi gjennom Lærdal, og vi skulle ha litt mat på vegen. Vi visste om kaffeen ved stavkirka og kjørte dit. Der fikk vi beskjed om at vi ikke fikk kjøpe noe mat uten å betale inngangspenger, altså betale kr 180,- (vi var to) før vi fikk handle mat!
Dette er ganske utrolig dårlig!!

Dato for opplevelse: juni 2019
3  Takk, 710reidarf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser