Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Må besøkes - ofte!”
Anmeldelse av Laksen bakeri og kafe

Laksen bakeri og kafe
Vurdert som nr. 1 av 2 Bakeri i Lærdalsøyri
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2021

Herlig perle i Lærdalen. Fine lokaler både ute og inne og gullande rent! Betjeningen er hyggelig og hjelper gjerne med et smil og fort service. Ekstra pluss i margin for omtanke for hunder ved å tilby vann til dem! Maten er bare KJEMPEGOD! Pizzaene (og vi prøvde alle etterhvert) er utrolig smakfulle og ikke minst, servert varme. Sorbet isen kommer jeg til å drømme om lenge. Briochene akkurat passe store og veldig gode. Og ikke minst, bakeri varene virkelig gode med sååååå gode kaker! Dette er et "must" sted i Lærdal, enten man kjøper med seg godiser eller tilbringer en stund ute i solen i fine omgivelser! Og prisene er også greie. Anbefales på det varmeste og gleder meg til neste besøk!

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 1302travel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
FSkar, General Manager på Laksen bakeri og kafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2021

Så hyggelig å høre ! Setter stor pris på at du tar deg tid til å skrive en omfattende "review" av oss. Vi opplever veldig fine tilbakemeldinger både fra lærdøler, turister og andre veifarende folk. Velkommen igjen en annen gang :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (6)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

36 av 6 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2021

En fortreffelig smaksopplevelse og kjempehyggelige ansatte! Anbefaler sterkt pizzaen, bollene og surdeigsbrødet.

Kommer absolutt tilbake!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, fridaeideo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
FSkar, Driftsdir. på Laksen bakeri og kafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding ! Velkommen igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt i går
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juni 2022 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Frode S, General Manager på Laksen bakeri og kafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2022
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Laksen bakeri og kafe, så også på

 

Har du vært i Laksen bakeri og kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.