“Godt bakverk og pizza”
Anmeldelse av Laksen Bakeri Og Kafe

Laksen Bakeri Og Kafe
Vurdert som nr. 2 av 2 Bakeri i Lærdalsøyri
Anmeldt 26. august 2022

Det eneste trivelige stedet i Lærdal som har åpent på kveldstid. Både ute- og innebord.
Godt kaffeutvalg

Dato for besøk: august 2022
Takk, Hildegl
Frode S, General Manager på Laksen Bakeri Og Kafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2022

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding !

Anmeldt 31. august 2021 via mobile enheter

Et savn er blitt dekket♥️
Du kan spise på den koselige innredede kafeen eller ta det med deg hjem.
Sabla gode kaker,brioche som jeg tror blir viden kjent,pizza for alle ganer...
Ikke å forglemme: Mange typer brød og rundstykker,iskrem, kaffe drikker.(Og andre drikker🍻.)
Laksen bakeri og kafe er førerhund vennlig🦮🐕‍🦺
Super betjening!
Hjelpsomme,informative og oppmerksomme⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dato for besøk: august 2021
Takk, Inger S
FSkar, Other på Laksen Bakeri Og Kafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding ! Velkommen igjen ! mvh driftsdir.

Anmeldt 2. august 2021

Gode bakevarer og god pizza har jeg som hytte-lærdøl ventet på i mange år. Har testet både pizza og brød og det faller i smak. Surdeig i både brødvarer og pizzabunn er fortreffelig. Trekker en stjernene for litt oppstartproblemer og vanskelig kommunikasjon med betjeningen. Lokalene er heller ikke de mest sjarmerende, men på en fin dag er det flott å sitte ute. Jeg kommer tilbake.

Takk, enjarln
FSkar, General Manager på Laksen Bakeri Og Kafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Supert ! Takk for tilbakemelding. Håper vi ser deg hos oss igjen snart.

Anmeldt 31. juli 2021

Herlig perle i Lærdalen. Fine lokaler både ute og inne og gullande rent! Betjeningen er hyggelig og hjelper gjerne med et smil og fort service. Ekstra pluss i margin for omtanke for hunder ved å tilby vann til dem! Maten er bare KJEMPEGOD! Pizzaene (og vi prøvde alle etterhvert) er utrolig smakfulle og ikke minst, servert varme. Sorbet isen kommer jeg til å drømme om lenge. Briochene akkurat passe store og veldig gode. Og ikke minst, bakeri varene virkelig gode med sååååå gode kaker! Dette er et "must" sted i Lærdal, enten man kjøper med seg godiser eller tilbringer en stund ute i solen i fine omgivelser! Og prisene er også greie. Anbefales på det varmeste og gleder meg til neste besøk!

1  Takk, 1302travel
FSkar, General Manager på Laksen Bakeri Og Kafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2021

Så hyggelig å høre ! Setter stor pris på at du tar deg tid til å skrive en omfattende "review" av oss. Vi opplever veldig fine tilbakemeldinger både fra lærdøler, turister og andre veifarende folk. Velkommen igjen en annen gang :-)

Anmeldt 21. juli 2021

En fortreffelig smaksopplevelse og kjempehyggelige ansatte! Anbefaler sterkt pizzaen, bollene og surdeigsbrødet.

Kommer absolutt tilbake!

Takk, fridaeideo
FSkar, Driftsdir. på Laksen Bakeri Og Kafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding ! Velkommen igjen.

Reisende som så på Laksen Bakeri Og Kafe, så også på

Har du vært i Laksen Bakeri Og Kafe? Del dine erfaringer!