Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smakløs middag. Spiste Filet”

Lindstrøm Hotell Restaurant
Vurdert som nr. 3 av 7 Restauranter i Lærdalsøyri
Beskrivelse: A la carte og Fjord buffet.Kapasitet: 190 sitteplassar.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: A la carte og Fjord buffet.Kapasitet: 190 sitteplassar.
Anmeldt 4. september 2021 via mobile enheter

Smakløs middag. Spiste Filet av Lyr som var full av ben. Pinsekake smakte godt til dessert. Restauranten minner om en lite sjarmerende kafe. Flotte rom i 2.etg som kunne gjort restauranten så hyggelig,hvis de var i bruk

Dato for besøk: september 2021
Takk, Fjollefrida
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (17)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 17 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Fint og koselig hotell med veldig gode senger og romslige rom. Vi måtte bestille frokost på forhånd pga korona, noe som fungerte veldig fint. Kjempegod service under frokosten med bra utvalg av både mat og drikke. Resepsjonisten Knut hjalp oss både med tips til fjellturen vi skulle gå, samt steder rundt i byen vi burde se. Veldig behjelpelig og trivelig mann. Anbefales:-)

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, marisfinborud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Overraskende god hotell-opplevelse etter 3 dager i fjellet. Fint og rent rom, men badet noe slitt. Svært god frokost, der smittevernet ble tatt på største alvor. En følelse av luksus faktisk!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Anne Grete W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021

Vi er alltid litt betenkt når det gjelder hotellrestauranter.
Spesielt nå i disse koronatider når det har vært mangel på kokker i landet. Men her hadde de tydeligvis fått en god kokk på plass! Vi bestilte bakt torsk og kylling til hovedrett. Det var gode posjoner, perfekt stekt/bakt med gode grønnsaker og smakfull saus til. Her er det ingen grunn til å lete etter alternativer hvis du bor på Lindstrøm hotel!
Jeg kan legge til at vi fikk en riktig god frokost også! Anbefales!

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Lasse C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2020

Veldig god frokost. Hyggelig personale. Sjarmerende overnatting i sveitserhuset. Gode senger, rent og pent.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 433lisea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Lindstrøm Hotell Restaurant, så også på

Lærdalsøyri, Lærdal

Har du vært i Lindstrøm Hotell Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.