Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Roy G
2,0 av 5 boblerAnmeldt 16. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Priceline
  • Agoda.com
0.6 km fra Lærdal Ferie og Fritidspark
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Einemo Apartments
  • Agoda.com
1.0 km fra Lærdal Ferie og Fritidspark
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 700
  • Hotels.com
0.7 km fra Lærdal Ferie og Fritidspark
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Indoor pool 32c all year
  • Hotels.com
  • Lol.travel
    kr 1 730
  • Priceline
18.6 km fra Lærdal Ferie og Fritidspark
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 3 278
  • Priceline
24.4 km fra Lærdal Ferie og Fritidspark
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 656
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 656
24.5 km fra Lærdal Ferie og Fritidspark
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 207
kr 1 990
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Strawberry Hotels
    kr 2 140
24.6 km fra Lærdal Ferie og Fritidspark
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 260
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    kr 2 260
  • Hotels.com
    kr 2 260
  • Priceline
    kr 2 260
25.4 km fra Lærdal Ferie og Fritidspark
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
60.0 km fra Lærdal Ferie og Fritidspark
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Lærdalsøyri
Anmeldelser (159)
Filtrer anmeldelser
159 resultater
Vurdering fra reisende
35
58
42
18
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
35
58
42
18
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 159 anmeldelser
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig og fin familiecamping:)
God service, fint sanitæranlegg og veldig bra motorikkpark ved siden av campingen.
Savner en butikk på campingen, men det var ikke langt til butikk. Helt fin gåavstand!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, annkathrin82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Fin beliggenhet ved stranda. En lekepark rett ved, som i følge et ark var stengt, men som det tydeligvis bare var å benytte. Bodde på motellet. Nettsiden lover et velutstyrt felleskjøkken, men det manglet rengjøringsutstyr, så oppvasken ble en utfordring. Ellers fint og rent, men totalinntrykket blir ødelagt når uteområdet mellom motellet og resepsjonen tydeligvis er der rånerne samles på kvelden, slik at det ikke blir mulig å sove.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, andersk484
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Nydelig teltplass fant vi rett ved brygga. Kjempe greie sanitærforhold. Sentralt med gangavstand til Kiwi.
Noe bråk utover kvelden, etter kl 23 fra biler og mopeder, men verst var ho dama i naboteltet, som jeg måtte hysje på når klokka var blitt 00.30 (da hadde jeg vært MYE tålmodig) Så kanskje ei kveldsrunde med litt info om stilleregler kl 23, hadde vært fint? For vi var oppe og i gang igjen 07.15.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, heidir555
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Når du får en mottagelse som du får her blir oppholdet bra. God service fra første minutt. Vi hadde bestilt et annet sted og fikk ikke det vi bestilte så vi ringte til Lærdal Ferie... og spurte etter ledig rom. De vil helst ha bestilling via nett men vi fortalte hva vi var kommet opp i og vi fikk rom med en gang. Det er service. Ypperlig rom og vi spiste på restauranten om kvelden. Utvalget var ikke stort, men det vi fikk var meget bra. Igjen ypperlig service, anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, robertnA4278ZM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Romslig leilighet for 2-3 personer. Kjøkkenkrok med nødvendig utstyr. Utsikt mot resten av campingen. Det meste helt ok bortsett fra en vifte som ,dura i veggene’, og at det var veldig varmt der. Grei pris med tanke på at utvask og sengetøy var inkl i prisen. Frokost kunne kjøpes i tillegg.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AnneogMorten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser