Stian H
1,0 av 5 boblerAnmeldt 24. juni 2023
Dato for oppholdet: juni 2023
Romtips: Unngå restauranten!
We stayed in the room behind the flag
0.6 km fra Lærdal Ferie og Fritidspark
    26.5 km fra Lærdal Ferie og Fritidspark
    43.6 km fra Lærdal Ferie og Fritidspark
    Se flere hoteller i Lærdalsøyri
    Anmeldt 28. juli 2022

Bodde på campingen I 2 netter og var storfornøyd med oppholdet. Plassen ligger fint til og sanitæranlegget var rent og dusj var inn i prisen. Sentrumsnært hvis man må handle eller vil ut å spise. Kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, mamsen1969
    Anmeldt 20. juli 2022

Vi var 3 familier på tur og overnattet 4 døgn i telt. Lærdalsøyri er et fint utgangspunkt for å ta noen etapper av Kongeveien som vi gjorde. Det var en skikkelig flott opplevelse.

Og campingen var fin. God plass, toaletter og dusj var helt topp, koselige folk som jobbet der, rett ved sentrum og vi koste oss i de 5 dagene vi var der :)

Minuser? Tja, hovedveien går like ved og den hører du jo. Men ikke verre enn andre steder vi har overnattet.
    Så det største minuset må faktisk være været hehe. Her må vestlendinger samle seg å få gjort noe med dette med en gang. Vi hadde litt regn hver dag. Men noen ganger, under oppholdet, noen ganger, og i livet forøvrig, noen ganger var været helt allreight :)

Takk for oss :)

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, Ullebrum
    Anmeldt 17. august 2021 via mobile enheter

Stor campingplass. Greit med plass i mellom bobiler/campingvogner. Gode muligheter for å gå en tur. Hyggelig personale. Fin avstand til sentrum. Ingen wifi der vi hadde plass men tror det er nærmere servicebygget.

En del støy fra veien som gikk videre mot Sogndal

Takk, GeirH51
    Anmeldt 4. august 2021

Nydelig sted. Stille og rolig for oss som sov i telt. Litt trafikkstøy, men ikke plagsomt. Kort vei til sentrum. Rent og pent på felles arealene. Definitivt et sted vi kommer tilbake til. Kan anbefales.

Takk, cathrinegoldie
    Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Vi reiste to vennepar på tur for å oppleve Lærdal både til vanns og til fjells. Et Googlesøk og denne idylliske plassen kom opp, sentralt og utleie av båt - perfekt for oss fiskere! Spurte etter utleie av båt med en gang vi kom for evt å få reservert, men da fikk vi beskjed om at de ikke leier ut båter pga covid-19.. Joda, men hvorfor leies det da du ut tråkesykler her? Salig blanding av store og små sykler rundt her på utleiesyklene, mens vi voksne ikke får leid båt? Det var ikke opplyst på sidene deres og det ble heller ikke sagt ifra om da vi bestilte plass på telefon..

Takk, 331siljel