Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Nydelig tur til gamle dager.

Et stopp her er som å reise over hundre år tilbake i tiden. Hyggelige gamle bygninger, noen... les mer

Anmeldt 5 uker siden
KnutM118
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
STOPP ET PAR TIMER OG GÅ EN TUR

Skal du kjøre via Lærdal er det absolutt verdt et stopp for å gå en tur og kikke på de... les mer

Anmeldt 11. oktober 2018
TorilG11
Les alle 64 anmeldelsene
  
Anmeldelser (64)
Filtrer anmeldelser
64 resultater
Vurdering fra reisende
20
36
5
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
20
36
5
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 64 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2017

En spasertur i gamle Lærdalsøyri en vakker sommerdag var en nydelig opplevelse. Mange vakre hus og hager. Absolutt verdt å ta turen innom

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, ekbno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2017 via mobile enheter

Men det skjer jo ingenting her. Fin og sjarmerende bebyggelse, men ikke noe som skjer her. Her burde det vært større potensiale til å utnytte/ lage noe som turistene ville satt pris på!

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, torea710
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2017 via mobile enheter

Fint i Lærdalsøyri! - unikt miljø!
God suppe på det gamle hotellet!
Burde vært flere serveringsteder....

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, karimilla
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2017 via mobile enheter

En deilig sommerdag koste vi oss i Lærdal. Vi fikk servering på en koselig kafé, handlet i en koselig landhandel med matvarer fra nærmiljøet også fantastisk bakverk. Det var også et lite galleri som var åpent. Hotellet serverte også småretter. En riktig koselig dag i et trivelig gammelt miljø.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Vic55_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mai 2017 via mobile enheter

..noen minutter og du får oppleve en idyll av 1900-talls historie og hus ved munningen av Lærdalselva.

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, larsj898
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser