Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Nydelig tur til gamle dager.

Et stopp her er som å reise over hundre år tilbake i tiden. Hyggelige gamle bygninger, noen... les mer

Anmeldt 4 uker siden
KnutM118
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Flotte trehus

Kjørte innom Gamle Lærdalsayri sommeren 2014 og det var trist å se alle ruinene etter brannen i... les mer

Anmeldt 8. august 2018
BjR1956
,
Ålesund, Norge
Les alle 63 anmeldelsene
  
Anmeldelser (63)
Filtrer anmeldelser
63 resultater
Vurdering fra reisende
19
36
5
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
19
36
5
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 63 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2018

Kjørte innom Gamle Lærdalsayri sommeren 2014 og det var trist å se alle ruinene etter brannen i januar. nå var de fleste husene kommet opp igjen.
Trehusbebyggelsen her representerer et av de mest verdifulle bygningsmiljøene vi har i Norge.
Stedet inneholder i dag i underkant av 170 verna bygninger i blant annet sveitserstil,
bygd på 1700 og 1800-tallet.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, BjR1956
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2018

Hyggelig trehusbebyggelse som heldigvis ser ut til å bli tatt godt vare på. Her kan en føle seg hensatt til tidligere tider.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Naturalist51
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Koselig tettsted med mye historie. Mange gamle og fine trehus, gode fiskemuligheter og andre aktiviteter å gjøre i området.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, AnneogMorten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2018

Flere utsalgssteder har nå åpnet i gamle sentrum og nye aktiviteter på veg inn.
Flere bygninger får nå også etterlengtet rehabilitering. Arrangement mange helger i sommer er bra! Feks Jordeplerock 29. og 30. juni

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, atf5005
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2018

Gamlebyen med alle trehusene er virkelig verdt å få med seg. Kompakt og lite med nydelige bevarte gamle trehus. Gågaten er spesielt fin og lar tankene gli mot tidligere tider.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, TrilleBar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser