Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Bestill på forhånd
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Høydepunkter på turen og hele reiseruten
  • Enkel bestilling på Internett
  • Laveste pris garantert
Mer informasjon
  
Google
Ulike måter å oppleve Gamle Lærdalsøyri på
fra USD 1 748,63
Mer informasjon
Anmeldelser (83)
Filtrer anmeldelser
83 resultater
Vurdering fra reisende
27
47
6
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
27
47
6
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 83 anmeldelser
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Vi likte den gamle stilen og atmosfæren. God service. Koselig gate, med potensiale. Grei pris. Rent og pent.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, Erik W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Godt bevart trehusbebyggelse som er verd en avstikker på turen. Her er det nok mye historie i veggene!

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, OdBjB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Dersom du vil oppleve noe spesielt på et historisk sted og med et vertskap som var helt superb, da sjekker du inn her Men ikke forvent deg et A4-opphold... Ikke sikkert at Internett-dekningen er like god overalt og heller ikke garantert at en tv står tilgjengelig på rommet... MEN du kan imidlertid ta en tur i en av eierens sportsbiler da han kan karakteriseres som "bilgal" Be gjerne om "leiligheten over bakeriet" dersom du kommer opp hønsestigen da! Vi anbefaler gjerne stedet til andre.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, unnif360
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2019

Vi skulle gjøre et nytt forsøk på å se Lærdalsøyri og den gamle bebyggelsen. 2018 øste regnet ned , men i år var det en ny mulighet.
Dog; hvor var det hen??? Ikke et eneste skilt såvidt vi kunne se da vi kom fra Filefjell retning Lærdal. Vi stoppet i Lærdal; drakk kaffe og spiste en vaffel på et hyggelig sted, men fant ingen skilting mot gamle Lærdalsøyri og husene der som så mange snakker så pent om.
Jeg tror definitivt at Lærdal kommune må gjøre noe mer aktivt for å lokke folk til å stoppe og ikke minst vise dem hvor de skal gå for å se stedet . Det betinger også at skilting må baseres på "hvordan er det å være utlending/norsk turist som kommer".

Sorry folkens - dette er stryk for å lokke turister til noe mer!!!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, guideOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2019 via mobile enheter

Et stopp her er som å reise over hundre år tilbake i tiden. Hyggelige gamle bygninger, noen butikker, noen hus som folk bor i, hoteller og noen butikker. Vi var heldige med været og fikk et fint innblikk i stedets historie. I bakgården på hotellet stod en samling av luksusbiler som vi aldri hadde sett før, Lamborghini, Ferrari, Porsche med flere.

Dato for opplevelse: mai 2019
1  Takk, KnutM118
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser