Dette lillevakre stedet er noe alle som ferdes fra mellom øst og vest i vårt vakre land bare må få med seg. Vi var jo også spesielt heldig med været så opplevelsen ble desto bedre.
En sjarmerende liten innblikk i fortiden. Vi vandret rundt, kikket, tok bilder, handlet lokale varer og ja, det var vel det. Savnet en sammenhengende plan for området med hus info, felles åpningstider, benker osv. Dette stedet har virkelig stort potentiale til å bli en flott trekkplaster til Lærdal, men da må det tilbys litt mer enn bare muligheter til å ta fine bilder av gamle hus. Gleder meg til å se utviklingen!
Veldig fint, men lite område hvor det er fint å gå rundt å spasere for å kikke på koselige hus, men det er skuffende over at spisesteder ikke åpner før ved 16-tiden eller er stengt. Dessuten var det en stor souvenirbutikk som var helt stengt. Så det føltes at man gikk rundt i et museum.
Vi dumpet inn på tunet til Gamle Lærdalsøyri. Restauranten var egentlig stengt, men verten åpnet opp for oss. Nydelig hjemmelaget pizza, herlig atmosfære og personlig service! Anbefales!
Unik gammelby, med spesielle trebygninger som står nært hverandre. Koselig å utforsk området her. Mange butikker og hotell her.
Vi spiste god hjemmelaget pizza og øl. Servicen var raskt og det var god stemning i restauranten. Det er også mulig å sitte ute om sommeren.