“Ysteri uten rømmegrøt”
Anmeldelse av Ysteriet kafe & bakeri

Ysteriet kafe & bakeri
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Heidal
Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Pleier å stoppe her og spise rømmegrøt - det gjorde vi nå også, det var juli - det var masse folk utenfor - fint vær - men nei: «Rømmegrøt serverer vi ikke nå», sa fyren bak disken. Var visst mulig neste uke…
Hvor vanskelig kan det være - når dere attpåtil selger det på boks?
Stopper ikke her mer nei.

Takk, Akela13

Anmeldt 29. juli 2021

Stoppet her på en rundtur i Innlandet for en kaffe og en liten matbit. endte opp med en Vaffel med brunost og prim som smakte fortreffelig. Anbefales!!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, H_J_Simpson
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Godt utvalg av bakevarer og lokale oster/varer! Perfekt kanelsnurrer.
Nydelig rømmegrøt .
Her kommer jeg tilbake så ofte jeg kan :-)

Brødet er i en klasse for seg.

Takk, Silje H

Har du vært i Ysteriet kafe & bakeri? Del dine erfaringer!