Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pizza etter topptur i Jotunheimen”

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Banken Bryggeri & Spiseri
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Heidal
Prisklasse: USD 7 - USD 26
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Supert tilbud midtveis mellom fjellet og E6. Rent og moderne, super service, god mat. Alt en trenger wtter en slitsom fjelltur.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Oluf S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (5)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 5 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

Stakk innom en varm ettermiddag og angrer ikke. Litt tilfeldig at vi stoppet, men en veldig hyggelig og serviceinnstilt servitør gjorde at vi ville prøve. Ikke så stor meny, men flere fristende valg. Vi valgte 2 pizzaer, en burger og en kyllingsalat. Alle veldig fornøydeAnbefales!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, 155ingridf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. mai 2021

Veldig god mat, friske råvarer og store porsjoner! Anbefaler alle å ta turen innom☺️ Her er det også masse spennende øl for de som er interessert i det!

Dato for besøk: mai 2021
Takk, tinarV9978RI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2020

Dro innom stedet med to barn i forbindelse med familirafting. Angrer ikke! Bestilte to pizzaer som smakte fantastisk godt! Anbefales veldig! Mye flott egenprodusert øl, men smakte dessverre ikke da jeg måtte kjøre bil.
Kommer gjerne igjen

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Selen5898
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Har spist både burger og pizza på dette flotte stedet i Heidal. Passe store porsjoner og mye tilbehør til burgeren. Kan være travelt til tider, lurt å bestille bord om dere er mange i reisefølget.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Lillegro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Har du vært i Banken Bryggeri & Spiseri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.