Vi hadde gledd oss til å ta en burger etter en handletur i går. Ikke så ofte vi gjør slikt i vår familie.
Ettersom vi er nøye på smittevern, fant vi det lurt å velge levering til bil ved bestilling. Vi la inn farge på bil, reg nr og stod rett utenfor med fronten mot resturant. Eneste bil på plassen til og med i denne lengre perioden.
Kl 2025 (tid i app og kvittering) tikket bestillingen inn hos BK. Mat til 4 personer.
Kl 2045 hadde ingenenting skjedd, og jeg gikk inn. Der lå maten, og den hadde visst lagt lenge sa dem når jeg først fikk kontakt med dem. Det var viktigere å ordne med bosset og en milkshake/ismaskin som skulle vaskes innvendig.
Får så beskjed om at softisen ikke kunne leveres, men kunne få brus eller pomesfites. Jeg sa at vi hadde brus i bilen vi hadde kjøpt på butikk, og at pomesfrites ikke var noe vi ville ha.
Ba om å få pengene igjen for milkshaken. Dessuten sa jeg at når maten har lagt i ca 20 min (for nå er klokken 2050) så er den blitt lunket og ikke aktuell å ta. Diskusjonen tar seg opp, samtidig som en annen kar som tydeligvis er kokken, og sjefen, sniker seg forbi meg med en tralle boss. Han hører og ser diskusjonen, men glir elegant bort uten å ta sjefsrollen.
Jeg gjør det helt klart at det er ingen her som har forsøkt å se etter bilen (vi så på alt som foregikk der inne, kun to jenter satt i resturanten denne perioden). Det innrømmer dem, for det fremgikk ikke i systemet om det skulle hentes inne, eller bil. Det er IKKE MITT problem sa eg. Jeg spurte om det ikke burde demre om resturanten var tom, og man har betalt for maten med kort at det kan være en bilbestilling. Men nei, viktigere å klargjøre resturanten for stenging med å vaske softismaskina, og gå med bosset, noe da sjefen gjorde.
Han som stod i resuturanten virka uerfaren, og kunne ikke gjøre noe før sjefen kom tilbake fra bosslevering. Nye 6-7 minutter å vente, så kom sjefen. Han ble spurt om ikke han hørte diskusjonen da han tok tralla med boss og gikk ut butikken. Han svarte ikke på det. Eneste han sier tørt "du vil ha pengene igjen?" Jeg svarte JA, og da fikk jeg dem etter en liten stund med trykking.
Ingen beklagelse, ingen ydmykhet, ingen tilbud om ny mat, ingen tilbud om å ta med lunket mat. Bare pengene tilbake, uten ett kløyva ord, og ingen hade eller noe.
Fy søren så svakt BK, Kleppestø - ingen tilbakemelding to døgn etter etter å ha sendt klage. Totalt useriøst fra topp til gulv, dessverre.