Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rotete opplevelse og kjedelig mat”
Anmeldelse av Firenze 2020

Firenze 2020
Vurdert som nr. 1 av 5 Restauranter i Skedsmokorset
Prisklasse: USD 4 - USD 29
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. september 2021

I utgangspunktet veldig hyggelig restaurant som overhode ikke hadde dagen sin da vi var på besøk.
Rotete service hvor 3 forskjellige servitører delte på å håndtere bordet vårt, hvilket førte til at det ikke var noe system på rydding og påfyll av drikke. De fleste av oss bestilte kveite, som ble anbefalt av servitør. Dette var en intetsigende tallerken i brunt/beige-toner. Brune poteter, beige saus (også over grønnsakene) og stekte (tørre) kveite biter på toppen, ikke noe farger som pyntet opp. De som bestilte pizza fikk maten sin først når de med kveite hadde spist opp sin mat og i tillegg syntes de at den var for sterk.

Servitør jobbet i tights av typen sort sykkelbukse, som var så gjennomsiktig da hun bøyde seg at man så lappen inne i buksen. Syns ikke det passet seg på en restaurant.

Dette er et sted vi desverre ikke kommer tilbake.

Dato for besøk: september 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Opcline
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (19)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 19 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Først vil jeg bare si at vi har vært her mange ganger og er alltid fornøyde. Nesten.
Så til Pasta Carbonara som vi har hatt flere ganger tidligere og som har vært den beste jeg har fått på restaurant.
Men i dag, en gedigen skuffelse. Pasta som flyter rundt i tynn fløtesaus med brent bacon til. Og det stekebacon type som brukes til frokosten.
Jeg klager ikke men sier selfølgelig fra til betjeningen som er forståelsesfull.
Grunnen til at jeg spiser opp og betaler, er at jeg vil spise med resten av selskapet og ikke alene.
Så generelt, en flott lokal restaurant som vi liker godt og vil anbefale 100%, og vi kommer snart igjen.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Seigmann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Vi ble meget godt tatt imot… 4 ganger. Ingen hadde oppfattet at andre hadde tatt oss imot. Hva med egne stasjoner? Mye virrvarr med hyggelige ansatte som ville ta bestilling. Gang på gang. Fikk mat. Særdeles skuffende pizza. Det var nok ost på min ene pizza til å betjene 3 pizzaer på italiensk restaurant . Her bør restauranten tenke opplæring og varekost. Pizzaen var som sagt skuffende, og det ble «oppfattet» 2 ganger der 2 forskjellige servitører spurte hvordan det smakte. Begge fikk samme litt beskjedne svar, men hun ene responderte; å ja litt mye ost, det har vi hørt før.

Flere servitører kom og tilbydde noe ekstra å drikke, men vi hadde jo en flaske vin, så der var vi dekket.

Alt i alt. Meget god service. Meget dårlig på organisering. Medium minus på mat.

Jeg slapp å betale for pizzaen. Jeg spiste 1/5, fordi jeg var så sulten

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Lillywhite2go
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Personalet går gjennom restauranten forbi bordet vårt og ut for å røyke. Lukter ikke godt og ikke håndvask, rett bak disken igjen.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 34anjas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021

Beste måltidet jeg og mine venner har hatt på lenge. Nydelig mat og drikke, veldig gode drinker. Anbefaler også Celine som servitør.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, moam488
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Firenze 2020, så også på

Skedsmokorset, Skedsmo

Har du vært i Firenze 2020? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.