“Flott sted”

Kjøkken: Norsk
God for: Forretningsmøter
God for: Forretningsmøter
Anmeldt 16. august 2020

Fint sted helt i sjøkanten. Fine leiligheter med flott utsikt. Romfordelig var litt spesiell; 3 roms leiligheter med et tresengsrom, og et med en seng-. Spiste veldig god middag i restauranten. Flott sted for fjellturer, bowling og svømmehall i samme anlegget.

Takk, Anne Grethe L

Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Stoppet på mc-tur. Stedet er drevet av islendinger og har noen islandske retter på menyen. Idyllisk plassert helt nede ved vannkanten. Hyggelig betjening og rask servering med helt greie priser. Maten bar preg av å være laget fra bunn og veldig bra. Anbefales for en lunsj- eller middagsstopp.

1  Takk, RuneF991
Anmeldt 24. juni 2018 via mobile enheter

Etter en tur på de smaleste veiene vestlandet har å by på kom vi til Mo. Overnattet på Mobrygga som er et sted som trygt kan anbefales. God mat og hyggelig service med en fantastisk natur som omringer en. Rene pene rom.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, ricardosG5258PD
Anmeldt 29. juli 2017 via mobile enheter

På vår lille familieutflukt til Modalen valgte vi å ta vår lunch her. Det viste seg å være et godt valg. Hyggelig islandsk vertskap og nydelig mat. Deilig fiskesuppe med en islandsk touch, førsteklasses fish&chips og nydelige burgere. Det er heller sjelden at hele familien på 10 personer alle blir like fornøyde. Her kommer gjerne tilbake ved en annen anledning.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Thoriver
Anmeldt 10. september 2016

På tur i vest, la vi en «ekstra sløyfe» fra Dale via Modalen til Romarheim.
Da var det naturlig å overnatte i idylliske Mo og på Mobryggja.

Vi fikk et greit rom med eget bad i hovedhuset, ikke stort, men reint og med flott utsikt. Hyggelig Gudbjørg tok i mot, presenterte en fin meny og serverte oss en stor god porsjon middag.

Vi reiste videre relativt tidlig og ønsket frokostpakke, etterkommet. Betalte ekstra for frokostpakke.

Dato for besøk: juni 2016
Takk, terjegre

Har du vært i Mobryggja AS? Del dine erfaringer!