“Nydelig fersk Sushi”
Anmeldelse av Sushi Asia Giang

Sushi Asia Giang
Vurdert som nr. 2 av 8 Restauranter i Råholt
Anmeldt 8. oktober 2018

Nydelig fersk mat. Servise er upåklagelig og rask of alltid med ett smil på lur.
Spiser der ofte!
Vi anbefale dette til både "Take Away" og spise på stedet.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, morteni286

Anmeldt 31. august 2018

Meget bra utvalg i sushi og andre retter. Sushien er god, og personalet er hyggelig. Både take away og mulighet til å spise i restauranten. Lokalene fungerer helt greit til å sitte ned for å nyte maten.

Dato for besøk: august 2018
Takk, KalEl2005
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Maten kom raskt.Maten var nydelig og varm.Rent og fint sted. Vi koste oss.
Anbefales, vi kommer igjen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, trollkjerring
Anmeldt 1. juli 2018 via mobile enheter

God mat og hyggelig personalet. Litt stive priser men ikke noe værre en forventet ute på bygda. Anbefaler sushi isteden for den tradisjonelle "kinamaten" da sushi o.l er
Mye bedre på denne restauranten.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 556glenng
Anmeldt 23. juni 2018 via mobile enheter

Asiatisk mat som er meget godt laget til en hyggelig pris. En rikholdig meny hvor alle retter kan velges som take away. Og det er bra, for restauranten er litt kjedelig og trist. Bortsett fra det, en god restaurant med hyggelig betjening

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, Preben G

Reisende som så på Sushi Asia Giang, så også på

Har du vært i Sushi Asia Giang? Del dine erfaringer!