Vi bestilte middag for 6 personer og fikk bord ved brygga. Vi ventet veldig lenge på servitør, og måtte til slutt be om menyer og om vi kunne få noe å drikke. Det var langt fra fullt på restauranten. Servitør glemte drikke til barna som enda ikke var kommet da vi fikk hovedrettene, så vi måtte spørre om dette på nytt. Et par av hovedrettene kostet kr.800,-. Ekstremt dyrt for en helt vanlig biff. Maten kom ikke samtidig og noen av oss var nesten ferdig med å spise før de andre fikk mat. De som bestilte fiskesuppe, fikk først brødet da de hadde spist mesteparten av suppen. En bestilte reker, men måtte spørre hvor det ble av brødet og majonesen som servitør hadde glemt. En annen bestilte blåskjell, og fikk pommes frites, men ingen blåskjell. Han spiste opp all pommes frites’en og venter lenge før han til slutt spurte hvor det ble av blåskjellene. Han ba om ekstra pommes frites og fikk en bitteliten kurv der fries’en såvidt dekket bunnen. Ifølge servitør var det slik det skulle være for når man ville ha ekstra fries, kom dette fra barnemenyen(?!).
Alt i alt en ekstremt dyr og dårlig opplevelse. Vi hadde med besteforeldre som aldri klager på noen ting, men dette syns de var dårlige greier. Vi har hatt hytte i Kragerø i mange år og trodde dette skulle være bra, men kommer ikke til å dra tilbake. Anbefaler heller å besøke Skåtøy kafé. Mye bedre service, flinkere og serviceinnstilte servitører og mat til en hyggeligere pris.