Vi har feriert i Portør i mange år. Dette er et eldorado for oss kajakkentusiaster, og vi har funnet en bra balanse mellom fine dager på sjøen og selvhushold på Himmel og Hav. Det er Portør pensjonat som administrer utleie av Himmel og Hav. Portør Pensjonat har hatt en bra utvikling med dyktig vertskap og vi har gledet oss over god mat, god stemning, aktiviteter og fine konserter. Helt til i år…….Vi booket leilighet tidlig for å ha hovedferien vår i Portør. Vi hadde gledet oss til 10 dager i vårt ferieparadis. Skuffelsen var derfor stor da vi kom frem og bookingen vår ikke fantes. Vi hadde bookingbekreftelse på Mail. Det hadde vært bytte av vertskap flere ganger denne våren, og mye å rydde opp i for nye drivere var forklaringen. Vi skjønner det er vanskelig å ta over etter noen som har rotet det til, men evnen til å løse utfordringen for oss trofaste gjester var ikke tilstede. Vi dro skuffet hjem. Vi har i ettertid prøvd å komme i kontakt med pensjonatet for å få dekket faktiske kostnader til reise. De responderer ikke, og vi er derfor bekymret for at også dette vertskapet ikke evner å gjøre det beste for sine gjester. Vi ser at prisene skrus opp, men vedlikehold og oppgradering uteblir. Hva nå Portør? Har dere råd til å behandle trofaste gjester på denne måten? Hva tenker dere om fremtiden?