Vi skulle spise med våre to små jenter hvor hun yngste har cøliaki. De bestemte seg for å dele en glutenfri pizza. Desverre var de utsolgt for glutenfri pizzabunner, så det endte med at hun eldste fikk vanlig pizza og hun yngste fikk wienerpølse. Vi voksne bestemte oss for fiskesuppe. Vi voksne ble servert før barna fikk mat. En god kraft, men uten en fiskebit. Den inneholdt noen få hermetiske reker og 4 blåskjell. Blåskjellene var desverre dårlige og dermed uspiselige. Minstejenta fikk etterhvert kokte wienerpølser, men pizzaen til eldstejenta ble glemt og ble servert 20 minutter senere. Denne var smakløs. Vi var enig i at dette var et dårlig besøk og ville gjøre opp regningen. Vi måtte gå til disken for å få betalt. Etter kortet var dratt stusset jeg på at det ble skrekkelig dyrt og fikk ikke regnestykket til å gå opp. Mannen ble sendt inn igjen for å be om kvittering. Før personalet fant frem kvitteringen sa han at han nok hadde tatt for mye betalt av oss. Han hadde også tatt betalt for glutenfri pizza som vi aldri hadde fått. Vi forlot aldri lokalet, så at han ikke tok kontakt med oss for å gi oss pengene tilbake når han var klar over at han hadde tatt for mye betalt gjør at ingenting med dette besøket ble greit. Trodde ikke det var mulig, men her ble alt feil.