hkrosa
58.6 km fra Portør Pensjonat
58.0 km fra Portør Pensjonat
Se flere hoteller i Stabbestad
Anmeldt 21. juli 2023

Nydelig plass , med god mat. Vi har vært her å spist flere ganger i sommer.

Anbefaler flere av rettene.

-Veldig gode porsjons pizzaer med tynn bunn
-God biff
-Focaccia med kylling

Om det skal nytes drikke bør man absolutt smake på «Portør spritz».

Takk, Morten J
Anmeldt 20. juli 2023 via mobile enheter

En perle av et sted, men som dessverre blir overskygget av katastrofalt dårlig service. Vi ventet i over 90 minutter på å få maten, som i tillegg var feil. Betjeningen skyldte på altfor få kokker og for mange gjester. Det var flere gjester som kansellerte middagen, eller som bare gikk i affekt. Rett og slett bare trist, da stedet har enormt med potensial.

Romtips: Unngå de travleste tidene i juli.
Takk, SteinarTaf
Anmeldt 11. juli 2023 via mobile enheter

Vi skulle spise med våre to små jenter hvor hun yngste har cøliaki. De bestemte seg for å dele en glutenfri pizza. Desverre var de utsolgt for glutenfri pizzabunner, så det endte med at hun eldste fikk vanlig pizza og hun yngste fikk wienerpølse. Vi voksne bestemte oss for fiskesuppe. Vi voksne ble servert før barna fikk mat. En god kraft, men uten en fiskebit. Den inneholdt noen få hermetiske reker og 4 blåskjell. Blåskjellene var desverre dårlige og dermed uspiselige. Minstejenta fikk etterhvert kokte wienerpølser, men pizzaen til eldstejenta ble glemt og ble servert 20 minutter senere. Denne var smakløs. Vi var enig i at dette var et dårlig besøk og ville gjøre opp regningen. Vi måtte gå til disken for å få betalt. Etter kortet var dratt stusset jeg på at det ble skrekkelig dyrt og fikk ikke regnestykket til å gå opp. Mannen ble sendt inn igjen for å be om kvittering. Før personalet fant frem kvitteringen sa han at han nok hadde tatt for mye betalt av oss. Han hadde også tatt betalt for glutenfri pizza som vi aldri hadde fått. Vi forlot aldri lokalet, så at han ikke tok kontakt med oss for å gi oss pengene tilbake når han var klar over at han hadde tatt for mye betalt gjør at ingenting med dette besøket ble greit. Trodde ikke det var mulig, men her ble alt feil.

Romtips: Ikke spis her.
Takk, Explore06950115178
Anmeldt 29. mai 2023 via mobile enheter

Portør Pensjonat ligger fint til, og tilbyr både mat og overnatting til fornuftige priser. Jeg fikk et rent og trivelig rom. Det var vask på rommet, mens bad og toalett var på gangen. Til middag gikk jeg for en burger, som var helt grei. Det lokale ølet Portøl kan anbefales til maten. Til frokost pleier jeg å gå for egg & bacon, men jeg lot meg friste av nystekt hjembakt brød, så det ble nydelig brød med pålegg. Jeg kommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, agnordby
Anmeldt 3. april 2023 via mobile enheter

Fantastisk sjarmerende sted med veldig god mat! Et nydelig sted å våkne opp til med sjøutsikt. Vertene er også imøtekommende og vennlige. Frokosten er av høy standard der alt er hjemmelaget. Lokalet er innbydende og lekkert. Lunsjen og middagen er vannvittig god. Anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: april 2023
Takk, lenedaastoel