“Mangelfull meny ”

Kjøkken: Norsk
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Buffet, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 15. april 2018 via mobile enheter

Maten, atmosfæren, betjeningen var helt grei og alle 5 ved bordet var fornøyd. Men en burger, en salat, 4 pizza & 2 desserter var hele meny’en? Vi syns den var alt for liten til et slik sted.

Dato for besøk: april 2018
Takk, 490linew

Anmeldt 10. april 2018 via mobile enheter

Maten er helt ok, men ingen spesiell opplevelse. Mye folk og trang buffé. Maten er lite spennende og det blir ofte tomt.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, 105alidal
Anmeldt 11. februar 2018 via mobile enheter

Virker ikke som det er faglært personell som tilbereder maten. Skuffet over antall alternativer og kvalitet.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Mortenleander
Anmeldt 3. oktober 2017

Dag 1:
Når man, i en lite full restaurant, må gå for å hente menyen selv etter å ha sittet ved bordet i 7-10 minutter. Da er utgangspunktet så langt fra det beste. Et kvarter senere (tok tiden) kom det en servitør (som ellers sto og pratet med den andre servitøren i baren) for å spørre om jeg ville ha noe å drikke. Jeg hostet støv og sa «Ja, takk». Da den omsider kom var på tide med matbestilling.
Jeg gikk for «Kragerø Resort hamburger» (til 212 kroner).
– Beklager, men vi har ikke pommes frites. Kun bakt potet.
Nå er ikke jeg så veldig sær i matveien, men bakt potet passer til én ting: Nattmat på vei hjem fra byen, og så vidt det.
Da tar jeg Cæsar-salaten.
– Beklager, men det har vi ikke.
Nei… Selvsagt.
Så da var det over på Pizza-delen av menyen. Salami-pizza med chiliolje og sopp, så – på papiret i alle fall – veldig godt ut.
– Beklager, men vi har ikke sopp.
Nei…
Det endte altså opp med Al pollo-pizzaen. En myk lefse av en pizza med tre-fire slintrer med kyllingkjøtt. Døde italienere ville snudd seg i graven.

Dag 2:
Fordi dette hotellet ligger et stykke unna de fleste andre plasser, er «Matbaren» egentlig eneste alternativ. Så da ble det middag her igjen da.
De hadde fortsatt ikke pommes frites til hamburgeren.
De hadde fortsatt ikke Cæsar-salat
Og – de hadde fortsatt ikke sopp til «pizzaen»
Så i dag ble det «Dagens rett», et lite laksestykke med 5-6 poteter. Så de har poteter.

Men pluss for at de var litt kjappere i dag.
Merk at denne anmeldelsen gjelder restauranten, selve hotellet og personalet i resepsjonen møter deg med det største smilet. Så pluss for den. Minus for restaurant «Det har vi ikke»

Dato for besøk: oktober 2017
1  Takk, Anden A
Anmeldt 28. juli 2017

Dro innom "Beach club" resturant som er en del av Kragerø Resort for å ta noe drikke og vi ble etterhvert sultene. (Gruppe på 12 personer).

Jeg bestilte dessverre en salat (som kun en tallerken hvor det var slengt litt sliten salat, litt dressing, litt parmasan og noen slitne kyllingstrimler og noen utrolig seige børdbiter (muligens fritert) som skulle være krutonger som var helt uspiselige.. tomater og annet en burde kunne forvente av en salat var totalt fraværende). Resturanten holdt seg riktignok ordrett til menyen, men den salaten var allikevel under enhver kritikk!

Moren og søsteren min bestilte Scampi-suppen som jeg smakte på og den var faktisk VELDIG GOD!! (Kunne resten av maten vært på det nivået ville dette vært bra!)
Men scampien hadde "hoppet i sjøen" på veien fra kjøkken til bordet vårt for det var 1 stk i suppen (dette gjaldt begge suppene..)

Pommes frittes ble også bestilt, de var ok, men det er et tross alt et minimum av det en bør kunne forvente at et sted som server mat får til.

Min bror og far bestilte hamburgere leverte de tilbake da det var HELT USPISELIG (kompakt, tørt, brent og tørt brød). Jeg smakte på det og det var IKKE bra!

Vi ble tilbudt is/eller kaffe som komp. men hadde allerede spist is så det var ikke aktuelt. Pengene ble refundert for hamburgere som var flott fra restauranten sin side.

Min bror som er kjøkkensjef var utrolig imponert hvor elendig det er mulig å tilberede maten, spesielt mtp at han ga tilbakemelding i fjor at det heller ikke da var spiselig.
Han hadde et håp at det hadde forbedret seg etter fjorårets tilbakemelding, noe de dessverre ikke hadde.

Dette kunne vært så mye bedre hvis det hadde vært en viss stolthet i den maten man tilbereder og for prisen på rettene var dette skikkelig dritt!! Unngå for all del å spis mat der, men is og drikke får de til noe som bare skulle mangle.

Oppsummert: Fint sted for å ta noe drikke i solen, men ikke spis der.

Dato for besøk: juli 2017
2  Takk, KristofferMacQueen

Har du vært i Kragero Resort Restaurant? Del dine erfaringer!