Dag 1:
Når man, i en lite full restaurant, må gå for å hente menyen selv etter å ha sittet ved bordet i 7-10 minutter. Da er utgangspunktet så langt fra det beste. Et kvarter senere (tok tiden) kom det en servitør (som ellers sto og pratet med den andre servitøren i baren) for å spørre om jeg ville ha noe å drikke. Jeg hostet støv og sa «Ja, takk». Da den omsider kom var på tide med matbestilling.
Jeg gikk for «Kragerø Resort hamburger» (til 212 kroner).
– Beklager, men vi har ikke pommes frites. Kun bakt potet.
Nå er ikke jeg så veldig sær i matveien, men bakt potet passer til én ting: Nattmat på vei hjem fra byen, og så vidt det.
Da tar jeg Cæsar-salaten.
– Beklager, men det har vi ikke.
Nei… Selvsagt.
Så da var det over på Pizza-delen av menyen. Salami-pizza med chiliolje og sopp, så – på papiret i alle fall – veldig godt ut.
– Beklager, men vi har ikke sopp.
Nei…
Det endte altså opp med Al pollo-pizzaen. En myk lefse av en pizza med tre-fire slintrer med kyllingkjøtt. Døde italienere ville snudd seg i graven.
Dag 2:
Fordi dette hotellet ligger et stykke unna de fleste andre plasser, er «Matbaren» egentlig eneste alternativ. Så da ble det middag her igjen da.
De hadde fortsatt ikke pommes frites til hamburgeren.
De hadde fortsatt ikke Cæsar-salat
Og – de hadde fortsatt ikke sopp til «pizzaen»
Så i dag ble det «Dagens rett», et lite laksestykke med 5-6 poteter. Så de har poteter.
Men pluss for at de var litt kjappere i dag.
Merk at denne anmeldelsen gjelder restauranten, selve hotellet og personalet i resepsjonen møter deg med det største smilet. Så pluss for den. Minus for restaurant «Det har vi ikke»