Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra mat og service!”

Kragero Resort Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Stabbestad
Prisklasse: USD 29 - USD 74
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Buffet, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 13. juli 2020

Fiskesuppe og blåskjell, servert av en betjening som var genuint interessert i at vi skulle ha det bra. Lekeapparater og ballspill for barn i alle aldre.
Derimot er båthavnen på utsiden elendig og motorbåtfolk med mange hestekrefter og lite båtvett greide nesten å kaste de fortøyde båtene opp på brygga. Grøss! Vi skulle spille golf neste dag, men måtte dra videre. Synd, for dette var nesten veldig bra. Vårt råd, sving innom for et hyggelig måltid og dra videre før kvelden.
Hilsen Ellen og Tom Sømborg

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tomsS9935EY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 32 anmeldelser

Anmeldt 13. juni 2020 via mobile enheter

Liten meny.
Ikke som den andre restauranten på hotellet.
Kald potetmos med «fiskepinne»
Fikk vin om bestilt, så gikk det 10 min før maten kom. Som var kald potetmos med smakløs fisk.
Går ikke hit igjen.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, odegard80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2019

Denne restauranten har har endel å gå på for å bli bedre. Alle i vårt reisefølge var lite imponert over maten. Den var både lite smakfull og nesten kald da vi fikk den servert til tross for at vi ventet lenge. Håper på bedre mat neste gang vi kommer forbi.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, Syn308
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Ventet først i 10 min i baren uten å få bestilt en enkel øl. Bord var det bare å ta. Ingen kontroll fra betjeningen. Ville sitte ute siden det var en veldig fin sommerkveld. Måtte til slutt kuppe et bord. Der satt jeg i nye 25 uten at noe skjedde. Måtte høylytt be om å få en meny og bestille noe. De tre servitørene som jobbet gikk nemlig smilende og bekreftende fordi ørten ganger uten at det skjedde noe mer. Når
Maten først kom så var den en trist affære. Ølen derimot var god, men denne er det veldig vanskelig å ødelegge når en har vært øltørst i over en time siden bestilling. Jeg foreslår du drar et annet sted! Lokale kebabsjappa eller noe. Det meste er bedre enn her i hvert fall

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, StianP35
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2019 via mobile enheter

Dårlig service og generelt dårlig mat. Både servitriser og kjøkken fremsto veldig lite profesjonelle.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 565jensk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Kragero Resort Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din