“God mat, drikke og service.”

Kragero Resort Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 4 Restauranter i Stabbestad
Kjøkken: Norsk
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Buffet, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 3. juli 2021 via mobile enheter

Porsjonene er som på de fleste litt mere fancy stedene. Litt små for storspilte og super sultne. Men mer en nok for en småspist person. Veldig god smak! Absolutt vært pengene😍
Drinkene er friske og fine😋 Og servicen er god! Veldig blide servitører, og gode kokker😊 Vi kommer tilbake! 😍

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Madelengg

Anmeldt 16. mars 2021 via mobile enheter

Jeg hadde den store gleden av å spise middag her en ettermiddag. Jeg har en forkjærlighet for fiskesuppe, og er ganske kresen ja... Men - her innfridde Kragerø Resort så det holder 😃 Rett og slett en NYYYYYDELIG fiskesuppe som anbefales på det sterkeste. Kan bare tenke meg hvor digg det vil være å nyte denne ute når det blir varmere i været - ekstatisk 😃.

Dato for besøk: mars 2021
Takk, 423ketilk
Anmeldt 13. mars 2021 via mobile enheter

Har akkurat fortært et helt lass med buffet mat, alt ifra sushi, skalldyr, hjort og okse kjøtt, desserter i alle fasonger...
Nå ligger jeg her i fosterstilling og har spist alt for mye mat, MEN det var verdt det!!!! Må være noe av det bedre jeg har smakt, og jeg har smakt myyye mat😉
Tusen takk for en himla god mat og for en veldig god service👏🏼👏🏼

Dato for besøk: mars 2021
1  Takk, Onkel-roland
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Kjedelig burger som man får kjøpt i butikken, ikke noe spesielt. Dyre drinker også. Vi var flere som bestilte mat, skal du spise her bør du gå for husets pizza, den var god. Desserten var også oppskrytt og dyrt (fritert donught).

Takk, pooyap2019
Anmeldt 13. juli 2020

Fiskesuppe og blåskjell, servert av en betjening som var genuint interessert i at vi skulle ha det bra. Lekeapparater og ballspill for barn i alle aldre.
Derimot er båthavnen på utsiden elendig og motorbåtfolk med mange hestekrefter og lite båtvett greide nesten å kaste de fortøyde båtene opp på brygga. Grøss! Vi skulle spille golf neste dag, men måtte dra videre. Synd, for dette var nesten veldig bra. Vårt råd, sving innom for et hyggelig måltid og dra videre før kvelden.
Hilsen Ellen og Tom Sømborg

Takk, tomsS9935EY

Har du vært i Kragero Resort Restaurant? Del dine erfaringer!