“Bra middagsbuffe”

Kjøkken: Norsk
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Buffet, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 18. februar 2024 via mobile enheter

Anbefaler middagsbuffe i restauranten. Mye utvalg og bra mat. Her kan du velge mellom oster, spekemat, sjømat, kjøttretter og sushi, samt et stort bord med mye kaker og godteri.

Veldig hyggelige servitører og hovmester. God vin og øl.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, malinra

Anmeldt 27. august 2023

Dette var en utrolig dårlig opplevelse til en restaurant å være.
Manglet det meste på menyen, til og med saus.. endte opp med en tørr burger med smeltet gulost !
Her trengs det skjerpings !

Dato for besøk: august 2023
    • Atmosfære
Takk, Frode H
Anmeldt 5. august 2023

Flott sted med super utsikt. Men personalet var mer opptatt av hverandre enn gjesten. Maten sviktet mest. Middelmådig veikromat. Oppvarmet ferdigmat kler ikke stedet. Lite er nok laget på fra bunnen her. Det samme tror jeg om det skrinne dessertbordet, mye godterier for de minste. Alt i alt en skuffende opplevelse.

Dato for besøk: august 2023
    • Atmosfære
Takk, steinar s
Anmeldt 30. juli 2022

Topp mat og er flott opphold i en flott by som har mye å by på av kultur og natur. Her er mulighetene mange.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Elisabethb586
Anmeldt 7. november 2021

Vi spiste både middagsbuffet og frokostbuffet. Middag: Masse herlig mat, jeg syntes alt var godt tilberedt og smakte nydelig. Østers, sushi, som jeg nesten spiste meg mett på. Nydelig stekt kylling. Masse nydelig dessert, bl.a. Nydelige makroner. Softismaskin med strøssel, herregud, jeg følte meg som 12 år igjen - en 12-åring i Paradis!
Frokostbuffeten var også flott, med masse god mat!!
Vår kelner virket som om vedkommende var litt lei av jobben, og de ryddet ikke vekk tallerkenene våre etter hvert som vi spiste, så dem satte vi diskre på bordet ved siden av. De ble vel fjernet til slutt. Derav manglende 5.-stjerne. Men jeg drar gjerne tilbake hit - må ha lagt på meg fem kilo , men det var verdt det!!!!

Dato for besøk: november 2021
Takk, Linklater

Har du vært i Kragero Resort Restaurant? Del dine erfaringer!