Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ferie”
Anmeldelse av City Meet & Eat

City Meet & Eat
Vurdert som nr. 3 av 7 Restauranter i Brumunddal
Prisklasse: USD 9 - USD 34
Beskrivelse: Velkommen til City Meet & Eat. I vår restaurant er vi opptatt av og gi deg en opplevelse i form av gode smaker, hyggelig atmosfære og god service. Vi serverer deilige sandwicher, wraps, pastasalater, tapas og amerikansk pizza. Kom innom vår restaurant eller bestill fra vår takeaway meny.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Velkommen til City Meet & Eat. I vår restaurant er vi opptatt av og gi deg en opplevelse i form av gode smaker, hyggelig atmosfære og god service. Vi serverer deilige sandwicher, wraps, pastasalater, tapas og amerikansk pizza. Kom innom vår restaurant eller bestill fra vår takeaway meny.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Fin liten plass i sentrum med god mat.
Bestilte tapas til hele familien, noe som falt i smak for alle parter.
Man kan kombinere selv eller ta et ferdig oppsett.
Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, kolbj_rnl966
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (17)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 17 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Hit kan man komme for et utsøkt måltid. Bestilte Tapas som De kan veldig godt. Har besøkt Tapas restauranter i Spania og Portugal, men dette var faktisk mer smakfullt. Og med det prisnivået som De har er det lett å bli litt 'satt' ut....her er det billig for et veldig godt måltid. Overrasket over at det var så bra....
Sjelden man blir så godt fornøyd med kvalitet og pris, som det var når vi forlot denne restauranten.
Hit må Dere gå.....jeg har også en favoritt i Solsiden i Arendal, men hit vil jeg en gang til. Dere kan ikke bli skuffet her. Strålende fornøyd

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 461Sunny
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2019 via mobile enheter

Veldig god tapas!
God vin !
Fin barnemeny.

Veldig hyggelig sted og hyggelig betjening! Hit kommer vi igjen :)

Dato for besøk: november 2019
Takk, katrinea653
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2019

Anbefaler et besøk hit! Tapasen er super.
Stort pluss for en barnemeny med både kyllingspyd og pastasalat

Dato for besøk: august 2019
Takk, elibethbnn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2019

Damen i kassen var sur og ikke særlig hjelpsom da vi spurte om tips siden vi ikke hadde vært der før

Dato for besøk: august 2019
Takk, 540sigurd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på City Meet & Eat, så også på

Brumunddal, Ringsaker kommune
Brumunddal, Ringsaker kommune
 
Ringsaker, Ringsaker kommune
Brumunddal, Ringsaker kommune
 

Har du vært i City Meet & Eat? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din