Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ypperlig restaurant med unik”
Anmeldelse av Smak

Smak
Vurdert som nr. 4 av 7 Restauranter i Brumunddal
Prisklasse: USD 40 - USD 1 153
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. februar 2020 via mobile enheter

Ypperlig restaurant med unik meny og veldig god servicenivå. Unik opplevelse i linje med fine steder i store byer. Var på temakveld med skalldyr og bobler, 10 retters meny og vin til. Fantastisk opplevelse. Anbefales!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Robin F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (6)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

36 av 6 anmeldelser

Anmeldt 11. oktober 2019

Maten var veldig god, ganske spennende meny, servicen kunne ha vært bedre. Arrogant kelner som ødela opplevelsen litt.

Dato for besøk: september 2019
Takk, 610marens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2019

Opplevelsen av "Smak" er virkelig et langt steg fremover hva gjelder meny, kvalitet og service i Brummundal og Hamar området. Smakfullt og elegant. Kun Stortorget Gjestgiveri på Hamar kan måle seg med "Smak".

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Vidar B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mai 2019 via mobile enheter

Fantastisk mat og hyggelig atmosfære. Liten, men meget bra meny. Bra viner. Oppriktig interessert driver og kjøkkensjef. Absolutt verdt et besøk.

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, YngveA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Smak, så også på

Brumunddal, Ringsaker kommune
Brumunddal, Ringsaker kommune
 
Brumunddal, Ringsaker kommune
Brumunddal, Ringsaker kommune
 

Har du vært i Smak? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din