Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
Agoda.com
USD 107
Vis tilbud
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
Se alle 9 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (59)
Filtrer anmeldelser
59 resultater
Vurdering fra reisende
19
15
11
7
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
19
15
11
7
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 59 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Ble veldig skuffet over maten. Bestilte pastasalat med reker. Rekene var salte pillede boksreker og ikke ferske reker som jeg hadde forventet til den prisen. Fetaosten var også ifra glass og heller ikke fersk. Det smakte bare salt. Brødet som ble servert ved siden av var gammelt og tørt.. alt i alt en dårlig matopplevelse, og hit drar vi ikke igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Tonje K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Et moderne og flott hotell langs E6 i Brumunddal.Flotte rom med fantastisk utsikt over Mjøsa og Mjøsparken. Vi booket et «panoramarom», som er noe større og plassert i hjørnet av hotellet. Det var god plass på rommet, og hotellet ordnet med seng til 2-åringen vår som var med på tur. Fordelen med dette rommet var at du får noe mer plass til barnesengen. Personalet på hotellet var svært hyggelige og vi følte oss godt i varetatt under vårt opphold. Det er også godt tilrettelagt for barn, med lekekrok ved restauranten og lekeapparater utendørs. Parkering utenfor hotellet var gratis, og via Fortum sin app fikk vi også tilgang til lading for El-bil/plug-in for 3kr pr KW.

Vi spiste middag i restauranten på kvelden, og også der opplevde vi svært god service. Maten var av ok kvalitet. Et helt greit måltid, med noe forbedringspotensiale. Vi fikk informasjon om at menyen var endret noe ifm COVID19 som kan ha innvirket på dette.

Alt i alt var vi veldig fornøyde med vårt opphold på hotellet og anbefaler en natt eller to på det varmeste!

Romtips: Panoramarom gir en fantastisk utsikt i hjørnet av hotellet
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, 131petterw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020

Veldig fresh, lyst og nordisk interiør med høyt under taket! Flott og majestetisk bygg med flott utsikt over Mjøsa, og det er et lite lekeområde ute tilknyttet hotellet. Men ellers er hotellet så nytt så det er ikke helt ferdig utendørs. Hyggelig betjening.Hotellet ligger veldig nær E6.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2020 via mobile enheter

Nyåpnet og imponerende bygg. Fantastisk utsikt og store fine rom. God frokost og god mat. Området rundt hotellet var ikke ferdig bygd. Service var ok minus. Dem var ny i resepsjonen og virket litt nye. Rent og pent. Anbefale å bo der.

Dato for oppholdet: mars 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, ollorentzen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

Var på hotellet sammen med en idretts gruppe i forbindelse med Hovedlandsrennet. Fantastisk hotell og beliggenhet langs Mjøsa. Det blir enda bedre når gravearbeid er ferdig. Vi hadde med oss 6 utøvere og tilrettelegging for de var fantastisk. Takk for oss.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, toveberitl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser