Et moderne og flott hotell langs E6 i Brumunddal.Flotte rom med fantastisk utsikt over Mjøsa og Mjøsparken. Vi booket et «panoramarom», som er noe større og plassert i hjørnet av hotellet. Det var god plass på rommet, og hotellet ordnet med seng til 2-åringen vår som var med på tur. Fordelen med dette rommet var at du får noe mer plass til barnesengen. Personalet på hotellet var svært hyggelige og vi følte oss godt i varetatt under vårt opphold. Det er også godt tilrettelagt for barn, med lekekrok ved restauranten og lekeapparater utendørs. Parkering utenfor hotellet var gratis, og via Fortum sin app fikk vi også tilgang til lading for El-bil/plug-in for 3kr pr KW.
Vi spiste middag i restauranten på kvelden, og også der opplevde vi svært god service. Maten var av ok kvalitet. Et helt greit måltid, med noe forbedringspotensiale. Vi fikk informasjon om at menyen var endret noe ifm COVID19 som kan ha innvirket på dette.
Alt i alt var vi veldig fornøyde med vårt opphold på hotellet og anbefaler en natt eller to på det varmeste!