Vi hadde store forventninger til dette hotellet. Helt nytt hotell og fin utsikt over sjøen ved siden av. Betjeningen og selve hotellet var veldig bra. Frokosten var grei, men det kunne bli litt trangt rundt der en henter mat. Det som gjør at jeg gir terningkast 1 er edderkopper. Der var helt ekstremt med edderkopper på hotellet. Alle vinduer var fulle av spindelvev og store edderkopper. Når vi kom på de 2 rommene vi hadde leid måtte vi fjerne minst 8 store edderkopper som satt rundt i rommet. Når min datter hadde lagt seg så kom det 2 stk krypende opp i sengen hennes og da var det nok. Vi måtte finne et annet rom. Selv oppe på taket der utsiktspunktet var måtte vi gå igjennom spindelvev. Hotellet har et kjempeproblem og dette har også vært nevnt i aviser også, men når vi bestilte så sa de ikke noe om dette problemet. De som synes edderkopper er litt ekkelt å ha i senga bør finne et annet hotell. Dersom hotellet får ryddet opp i dette så vil de få en bedre score av meg, men etter denne natten så drar jeg ikke hit igjen.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant