Når vi bestilte rom på dette hotellet, tenkte vi at det ville bli flott. Men nei…
Innsjekk gikk greit. Vi fikk beskjed om at man må velge tid for å spise frokost. Vi hadde bestilt et rom med utsikt og det fikk vi men ikke den utsikten vi hadde håpet på. Når vi kom på rommet, og kikket it av vinduet så vi flere spindelvev og store edderkopper. Vi dro for gardinene og tenkte så lenge de er utenfor, greit.
Selve rommet var helt ok men alt var av tre. Ikke særlig behagelig å sitte i de stolene. Sengene var gode og badet var greit.
Morgenen etter skulle vi gjøre oss klare til å spise frokost men plutselig oppdaget vi at det hang en stor edderkopp innenfor vinduet. Vi er begge ikke særlig glad i dem men dette er ikke greit. Vi gikk ned for å spise frokost og da la vi merke til at det var spindelvev og edderkopper overalt langs vinduene. Virkelig ekkelt!! Vi bestemte oss rett og slett for å dra hjem en dag tidligere. Når vi skulle sjekke ut, la resepsjonisten merke til at vi sjekket ut tidligere men hun spurte oss ikke hvorfor det. Merkelig!!
Altså, hvis du ikke liker edderkopper, ikke bo her!!!Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering