Beate B
2,0 av 5 boblerAnmeldt 12. nov. 2023
Dato for oppholdet: oktober 2023
Wood Hotel, EierWood Hotel by Frich's, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 22. nov. 2023
Hei og takk for din tilbakemelding. Det stemmer at våre økonomirom er små, de er for øvrig også i litt ulike størrelser, men vi har større rom tilgjengelig på hotellet om du velger romkategori standard, superior eller panorama. Vi ønsker å forbedre oss og jeg setter pris på din tilbakemelding vedrørende frokost. Dette skal jeg ta videre med vårt kjøkken. Beklager at oppholdet ikke sto til dine forventninger. Takk for besøket denne gang og jeg håper vi får muligheten til å ta deg i mot ved en senere anledning.
Mvh. Linda Kristiansen, daglig leder Wood Hotel by Frich's
36.9 km fra Wood Hotel by Frich's
76.5 km fra Wood Hotel by Frich's
Se flere hoteller i Brumunddal
Anmeldt 29. oktober 2023 via mobile enheter

Størrelse på rommet og badet er veldig bra. Komfort er også veldig bra. Senga var også veldig komfortabel. Utsikten er fantastisk.
Frokosten er kjempe bra og har bra utvalg.

Men, luften inne på rommet er veldig tørr og tett. Det er også kaldt i rommet, vi målte 18 grader.
Renhold var bra nok, men de kunne i det minste støvsuge rommet. Det var hår overalt.

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, 86jonasberg
Wood Hotel, Eier på Wood Hotel by Frich's, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2023

Hei og takk for din tilbakemelding. Hyggelig å høre at du hadde et fint rom med god komfort under oppholdet.. Temperaturen kan stilles med +- 3 grader på rommet, men om det ikke er nok er det muligheter for resepsjonen å styre temperatur sentralt. Når det gjelder renhold så høres det ut som vi har sviktet på våre rutiner, da det ikke skal forekomme hår på rommet. Dette beklager jeg på det aller sterkeste og tar det videre med vår renholdsavdeling. Takk for din tilbakemelding og jeg ønsker deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning. Mvh. Linda Kristiansen, daglig leder Wood Hotel by Frich's

Anmeldt 10. september 2023

Vi feiret konfirmasjon på Wood hotel. Vi ble svært godt og profesjonelt ivaretatt helt fra vi startet planleggingen. Selskapslokalet i andre etasje er romslig, og det var enkelt å få det pyntet slik vi selv ønsket. Maten var fantastisk og falt i smak hos alle gjestene. Vi ble godt tatt vare på gjennom hele dagen, så vi selv kunne nyte den store dagen. Anbefales!

Romtips: Alkoholfri velkomstdrink er en hyggelig start. Hotellet anbefalte "Bringebærdrøm med lime", og både store og små likte den veldig godt.
Dato for oppholdet: september 2023
Takk, Jorunn T

Hei Jorunn og tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Veldig trivelig å høre at dere hadde et fint besøk hos oss og at konfirmanten deres ble feiret med pomp og prakt. Tusen hjertelig takk for besøket og gratulerer med konfirmanten deres på etterskudd.
Mvh. Linda Kristiansen, daglig leder Wood Hotel by Frich's.

Anmeldt 30. juli 2023

Veldig rent og god luft på rommene. Vi hadde bestilt dette hotellet blant annet fordi vi kunne ha med oss hund. På andre hoteller har vi hatt lov til å ha med hund i frokostsalen, gjerne da i bestemte av frokostsalen. Her måtte vi sitte ute eller spise frokost hver for oss. Ikke alle hunder kan være alene på rommet.
Frokosten var deilig og variert, og vi hadde alt i alt et hyggelig opphold, det er både hundepark og park for sommeraktiviteter i nærheten, ved Mjøsas bredd.
Det er også masse benker, og mulighet til å kjøpe deilige hjemmelagde hamburgere og øl fra foodtrucks.

Romtips: Bassenget ved siden av er kommunalt, vi brukte det ikke.
Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, Inger N
Anmeldt 5. juni 2023 via mobile enheter

Ble tatt imot av hyggelige folk i kafeen, de anbefalte husets eplekake. Vi ville dele en, fikk ett nydelig lite fat med nydelig hjemmebakt eplekake, is og vaniljesaus. Takk for fin opplevelse og god service, vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, 165lenej
Anmeldt 8. mai 2023 via mobile enheter

Hotell Wood såg spennande ut, og det var det. Utsikta var vakker. Me budde i 11. etasje, og rommet var enkelt og reint, ( det kan ikkje vere mykje forskjell på rommet me budde på og det billigaste, kunne ikkje vera enklare) og det kunne godt vore to GODE stoler på rommet. Restauranten hadde god mat og hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, biltamor