Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Supert besøk”

Riyasat Indian Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 7 Restauranter i Brumunddal
Prisklasse: USD 8 - USD 25
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. september 2021

Vi var innom en tur for å smake på god indisk mat, og jammen leverte Riyasat til ypperste kvalitet! Super mat og super service! Absolutt noe å anbefale, vil definitiv besøke igjen!

Dato for besøk: september 2021
Takk, 62sunnivan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (31)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 31 anmeldelser

Anmeldt 21. august 2021

Fantastisk god mat Etr å ha vært i India å spist der,kan dette ikke bli bedre. Eutentislk å god mat. Ypperlig service

Dato for besøk: august 2021
Takk, MortenM417
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2021

Liker du indisk mat? Ja, da kommer du til å elske Riysat.
Utrolig deilig mat, godt drikke, og herlig betjening,
Å spise andre steder blir fort en nedtur etter dette.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, PetterBrumunddal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021

Vi hastet gjennom Brumunddal, sulten tok oss. Til alt hell havnet vi på denne indiske restauranten. Maten smakte fortreffelig. Anbefales

Dato for besøk: august 2021
Takk, Godtvalg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2021

Jeg har spist på mange indiske restauranter i Norge, men en av de beste ligger altså i Brumunddal. Kokken har over 30 års erfaring fra en populær indisk restaurant i Oslo, og det smakes. Nanbrødet er usedvanlig godt, og det samme gjelder den hjemmelagde chutneyen. Vi hadde spesielle behov, men det var null problem - menyen ble tilpasset oss. Kjempegod service! Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, CraWea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Riyasat Indian Restaurant, så også på

Brumunddal, Ringsaker kommune
Brumunddal, Ringsaker kommune
 
Brumunddal, Ringsaker kommune
Brumunddal, Ringsaker kommune
 

Har du vært i Riyasat Indian Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.