“Familievennlig og god service”

Chai Masala Indisk Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 17 Restauranter i Brumunddal
Beskrivelse: Vi har åpnet Indisk restaurant på Brumunddal og ønsker alle velkommen til Chai Masala i annerledes matopplevelse med hovedfokus på god service, friske råvarer og hygienisk. Vi har fått nye med spennende nyheter.
Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Veldig god mat. Ypperlig service. Anbefales på det varmeste. Vi kommer helt klart tilbake neste gang vi passerer Brumunddal

Dato for besøk: juli 2022
Takk, morten250877

Anmeldt 21. juli 2022

Vi skulle ha et lite familietreff i forbindelse med et jubileum. Valgte Riyasat, både fordi Indisk fristet, og ikke minst fordi anmeldelsene var supre. La matvalget litt i hendene på restauranten, og masse forskjellige retter ble fortært til stor glede for hele selskapet. Vi var de siste som gikk. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Roga2612
Anmeldt 28. mai 2022 via mobile enheter

Kan virkelig anbefales! Gode retter og nanbrødet var fantastisk godt! God service fra hyggelig og oppmerksom betjening

Dato for besøk: mai 2022
Takk, KristinLT
Anmeldt 15. mai 2022

Veldig fornøyd med både mat og service. Vi følte oss veldig godt ivaretatt og var veldig fornøyde med selve måltidet. Gode smaker og delikat servering. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 172helened
Anmeldt 12. mars 2022 via mobile enheter

God service og god mat. Ikke ofte en får varme talerkner før maten kommer. Vi var 4 stykker som enstemmig var veldig fornøyde. Kommer gjerne tilbake :)

Dato for besøk: mars 2022
Takk, 988hege_

Reisende som så på Chai Masala Indisk Restaurant, så også på

Brumunddal, Ringsaker kommune

Har du vært i Chai Masala Indisk Restaurant? Del dine erfaringer!