Vi feiret vår mors 90 års dag på denne vakre gården. Vi var 4 søsken med følge og vår mor som skulle feires. Vi ankom lørdag til lunsj og fikk servert nydelig varm lunsj med sesongens grønnsaker. Dessverre var været litt dårlig, men vi koste oss med hyggelig prat og god vin i den gamle «koie» på gården. En vakker gammel liten bygning oppe på en liten høyde. Festmiddagen ble inntatt i hovedhuset. Der hadde de dekket på til oss i den eldste delen av huset. Utrolig vakkert! Vi fikk servert en nydelig 3 retters middag med varmrøkt ørret til forrett, helstekt indrefilet av okse til hovedrett og en nydelig dessert. Veldig god vin til alle rettene. Vi hadde bestilt en pakke med sjokolade som de produserer på gården (nydelig sjokolade) som vår mor fikk i gave ved middagen.Vi koste oss veldig og etter en god frokost på søndag reiste vi hjem igjen veldig godt fornøyd med oppholdet. Vi kjøpte med oss egg og poteter produsert på gården. Anbefaler dette stedet varmt. Nydelig mat, vakre omgivelser og svært hyggelig vertskap. Ta med hele familien her er det veldig barnevennlig!