Mega gøy!!!!

dysjaland
Bra

D er ein veldig bra plass og besøke på fritiden. Det koster jo selvfølgelig penger men det er vert... les mer

Nivyxheihei

Anmeldt 17. november 2019

Det er kjempe gøy på skyland!!! Dette anbefaler jeg sterkt til alle!!!!!!! Skulle ønske det var evig stjerner og det ville jeg gitt skyland på jærhagen!!

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, dysjaland
Anmeldt 17. november 2019

D er ein veldig bra plass og besøke på fritiden. Det koster jo selvfølgelig penger men det er vert det

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, Nivyxheihei
Anmeldt 7. oktober 2019

Veldig fin plass for store og små. Anbefales🙂

Vi koste oss masse,trygg og fin plass med kjekke ansatte.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, Sneisen8888887
Anmeldt 28. september 2019

Skyland er en skam kjekke plass for alle på alle aldre. Det er mye å gjøre, som hinderløype, sklier og sefølgelig trampoliner.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, Maximus L
Anmeldt 20. september 2019 via mobile enheter

Tipp topp plass med gode trampoliner & masse gøy!
Her kommer vi tilbake så snart som mulig :-) !!!!!!

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, Inger L