Jeg var veldig spent på å prøve ut dette senteret. Jeg hadde fått en julegave med 1 time flytetank, infrarød badstue og 25 minutter massasje. Dette hadde jeg gledet meg til og pga lang reisevei ble det til at hele familien ble med på tur og overnattet på hotell. Skuffelsen ble derfor stor når jeg kvelden før fikk vite at massasjen måtte utgå og at de i stedenfor byttet ut massasje med jazzusi.
På senteret ble jeg møtt av en hyggelig og behagelig ung mann. Den rolige fremtoningen hans opplevdes som en god oppvarming til velværebehandlingen.
Flytetankrommet var lekkert. Rent og estetisk vakkert. Etter gode instrukser og tips lukket jeg lokket til tanken og begynte flytingen. Tankene må også være med og for meg så måtte jeg jobbe litt med å akseptere at det ikke skal skje noe nå den neste timen. Bare ligge her og slappe av. Deilig opplevelse og etterhvert ble jeg litt overrasket at det var slutt.
Mitt opplegg inkluderte da som nevnt en time i et annet rom der det var isbad, badstue og jazzuci. Her stod også frukt og nøtter, te og vann. Jeg trengte virkelig å få i meg litt drikke nå.
Artig å kunne sjonglere mellom isbad, deilig massasjebad og badstue. Behagelig og fin opplevelse, men det ble litt mye vannelementer og har nok aldri vært så rein noen gang.
Ville nok delt de to opplevelsene i to om det ikke var mulig med massasje den dagen.
Har lyst å prøve igjen.
Hei Jan og takk så mye for god tilbakemelding etter ditt besøk. Det var uheldig at ikke massasjen var mulig å gjennomføre denne dagen, men godt å høre kompensasjonen falt i smak. Vi ser frem til å ta deg i mot igjen og vil sørge for at du også får prøvd vår massasje, perfekt etter et avslappende flyt 😊
Veldig behagelig å ligge i flytetanken å det var utrolig god massasje, massøren var også veldig flink, men servicen kan jeg ikke si meg 100% fornøyd med. Jeg hadde gavekort til behandling med fruktfat og te. Da det var kode på dette gavekortet så tenkte ikke jeg på at jeg måtte opplyse om denne frukta på forhånd da jeg skulle bestille. Men jeg fikk et nytt gavekort på det beløpet så jeg kunne bruke en annen gang så det ordnet seg. Da vi gikk glemte jeg beklageligvis jakka mi så jeg ringte og fortalte dette og jeg kunne komme dagen etterpå å hente den. Dagen etter prøvde jeg å ringe dem halve dagen, for å spørre om det var noen som helst muligheter for å kunne sende pr post siden jeg kom langveis i fra men da fikk jeg ingen kontakt. Hverken på melding eller telefon. Er det ikke mulig, så greit, men kan da i det minste ta telefonen å bare si det. Så da jeg kjøre veldig langt for denne jakken. Da jeg kom der var jeg ikke så interessert i å ha flere behandlinger pga alt så skjedde så jeg ønsket å bruke gavekortet for frukta jeg ikke fikk i salgsvarene deres, men det gikk ikke. Jeg måtte kjøpe ny behandling for å kunne bruke dette gavekortet. Så dette synes jeg ikke er å yte go service. Veldig god behandling vi hadde, det skal jeg ikke si noe på men det å gi kundene sine service kan de bli bedre på. Gi kundene informasjon om hvordan ting fungerer slik at de vet hvordan å hva de skal gjøre, evt skriv det på gavekortet hvis dette må opplyses om, å det å ta telefonen når kunder ringer kan da ikke være vanskelig, vi var flere som prøvde å ringe. Så dessverre så kommer ikke jeg tilbake. Å det gavekortet får gå rett i søpla. Jeg betaler ikke for flere behandlinger der kun for å bruke dette gavekortet etter denne opplevelsen. Veldig trist.
Hei Ingrid. Det var leit å se en to stjerner tilbakemelding, selv om du var fornøyd med våre behandlinger. Det står tydelig på gavekort at det kun kan brukes på inkluderte behandlinger ( ikke salgsprodukter ) og at du må huke av for de tillegg som ønskes. Mange kunder velger å dele opp sine gavekort til flere besøk, og det er viktig at du selv bestiller det du ønsker å benytte deg av.
Videre holder vi fast stengt på onsdager, som er dagen jeg ser du har forsøkt å ringe. Godt å høre du fikk hentet jakken din. Håper du ønsker å prøve oss igjen ved en senere anledning. God service er vårt høyeste fokus 😊